PDA

View Full Version: Rešeno Izdaja s PM za pošiljanje po vBSHOP!

Taurus
01-06-11, 10:23
Sem nadgraditi moj vbShop (From Technologies Dragonbyte) in zdaj imam tega <VB SNTA> kod spet na vseh PM je poslala ta mod. Prilagam nekaj screenshots. Prosim, pomagajte mi rešiti to. To se dogaja samo, če država uporablja drug jezik kot privzeti. Hvala vam.

http://creativx.net/forums/imagehosting/34de6037abc356.png

Pop-up

http://creativx.net/forums/imagehosting/34de6037aaade3.png

Ko poskuša odgovoriti na eno od teh sem dobil sporočilo o napaki, ker je ime med temi oznakami

http://creativx.net/forums/imagehosting/34de604d459950.png

vBET
02-06-11, 22:37
Prosimo, PM podatke za dostop do Admin CP in FTP + natančna navodila, kako se razmnožujejo vprašanje. Kaj storiti, da bo tako samodejno ustvari info (je auto ustvari) ... Kmalu - prosimo, pošljite podrobnosti kje je in kako ga reproducirajo.

vBET
07-06-11, 14:54
OK Vem, kje je PM pošljete v vbshop. To je v datoteki: / dbtech / vbshop / includes / class_items_core.php
Jaz lahko hitro integracijo na strani vbshop. To je dovolj, da eno vrstico kode pred to vrstico:

$ Userids = eksplodira (',', $ this-> config ['obvestila']);
In kot dodatno vrstico dal to:

$ Kupca ['username'] = str_replace (array ("', '"),'', $ Kupca ['username']);
To je že preizkušena in vključeni v vašem forumu.

Jaz lahko tudi nekaj več preiskav in ugotovili, kateri del kode vBET je nejasen, vendar še vedno bo vsaka rešitev zahtevajo posebno integracijo ... Na njihovi strani, kot je opisano ali na vBET strani z nekaterimi stanju. Ne moremo le, da so v uradni kodo vBET, saj je le ta plugin.

Obvestite pa ta rešitev ni v redu?

PS.
To ima učinek samo za nove PM - stari so samo zlomljen. Lahko ga popravi s poizvedbo SQL za baze podatkov, če želite.

Taurus
07-06-11, 17:45
Najlepša hvala Michal. Zdi se, da delajo super zdaj!

vBET
08-06-11, 07:29
OK tako - ne moremo reproducirati to vprašanje izven vašega foruma. Torej, če si nas želite, da je naredil nekaj bolj preiskave in poskušajo najti boljšo rešitev, ki ne bo zahtevala, da se spomnimo približno dodatne ukrepe integracije, potem lahko to storite na vašem forumu. Res sem prepričan, ne bo mogoče brez posebnih korakov integracije, toda če želite, da bo videti bolj in deliti vaš forum za to, potem lahko porabili malo več časa za to.

Če je to dovolj - bom pisal novo temo v oddelku povezovanje, zato bo lahko na voljo v prihodnosti.

Seveda najenostavnejša stvar je, da samo onemogočiti možnost, da se ne prevajajo uporabniških imen, vendar se zdi, da ni preveč dobra ideja;)

Taurus
09-06-11, 00:43
Na tej stopnji se zdi, da je dovolj Michal. Bom pazi na morebitne težave, vendar do zdaj se zdi, da je treba rešiti. Še enkrat hvala.

vBET
09-06-11, 01:18
OK tako - nastavitev to rešiti:) Enjoy vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1