PDA

View Full Version: Rezolvate Problema cu PM al trimite prin vBSHOP!

Taurus
01-06-11, 10:23
Am actualizat vbShop meu (de la tehnologii Dragonbyte) şi acum am această codurile SNTA> <VB din nou, în toate AM au trimis prin acest mod. Anexez unele capturi de ecran. Te rog ajută-mă pentru a rezolva acest lucru. Aceasta se întâmplă numai în cazul în care un membru este folosind-o altă limbă ca implicită. Mulţumesc.

http://creativx.net/forums/imagehosting/34de6037abc356.png

Pop-up

http://creativx.net/forums/imagehosting/34de6037aaade3.png

Când se încearcă să se răspundă la una din aceste primesc un mesaj de eroare din cauza numelui de utilizator dintre aceste coduri

http://creativx.net/forums/imagehosting/34de604d459950.png

vBET
02-06-11, 22:37
Vă rugăm să PM detaliile de acces la Admin CP şi FTP + instrucţiuni exacte modul de a reproduce problema. Ce sa faci pentru a avea astfel de auto meciului generat (este generat automat) ... La scurt timp - mai multe detalii vă rugăm să trimiteţi în cazul în care pentru a găsi şi cum să-l reproducă.

vBET
07-06-11, 14:54
OK Ştiu unde este PM trimite în vbshop. Acesta este în fişier: / dbtech / vbshop / include / class_items_core.php
Eu pot face integrarea rapidă pe partea vbshop. Este suficient pentru a pune o linie de cod înainte de această linie:

$ Userids = exploda (',', $ this-> config ['notificări']);
Şi, ca linie de suplimentare a pus acest lucru:

$ Cumpărător ['username'] = & str_replace (array ('', '"),'', $ Cumpărător ['username']);
Acest lucru este deja testate şi incluse în forum.

Eu pot face, de asemenea, unele mai mult de anchetă şi de a afla care face parte din codul vBET aceasta opac, dar încă nici o soluţie va necesita o integrare de construcţii ... Pe partea lor cum ar fi descris sau pe o parte vBET prin adăugarea unor condiţii. Noi nu putem să includă doar-l în codul de vBET oficiale, deoarece este doar despre acest plugin unul.

Vă rugăm să spuneţi această soluţie nu este în regulă?

PS.
Ea are efect doar pentru noi PM - vechi sunt doar rupte. Puteţi să-l corecta de interogare SQL în baza de date, dacă doriţi.

Taurus
07-06-11, 17:45
Vă mulţumesc foarte mult Michal. Pare să fie mare lucru acum!

vBET
08-06-11, 07:29
OK deci - nu suntem capabili de a reproduce această problemă în afara de pe forum pentru dumneavoastră. Deci, dacă doriţi să ne făcut mai multe investigaţii şi să încerce să găsească soluţii mai bune, care nu va necesita să-şi amintească despre măsurile suplimentare de integrare, atunci putem face acest lucru pe forum. Sunt foarte sigur că nu va fi posibil fără măsuri speciale de integrare, dar dacă doriţi ca noi să arate mai mult şi vor să împărtăşiţi pe forum pentru dvs. pentru acest lucru, atunci ne putem petrece puţin timp mai mult pentru acest lucru.

Dacă acest lucru este de ajuns - voi scrie nou fir de la punctul de integrare, astfel că va fi uşor disponibile în viitor.

Desigur, cel mai simplu lucru este de a dezactiva opţiunea de a nu doar de a traduce numele de utilizator, dar se pare a fi o idee nu prea buna;)

Taurus
09-06-11, 00:43
La această etapă se pare a fi suficient de Michal. Eu va ţine un ochi pentru orice probleme, dar până în prezent pare a fi rezolvate. Multumesc din nou.

vBET
09-06-11, 01:18
OK aşa - la setarea acestei rezolvat:) Bucuraţi-vă de vBET! :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1