PDA

View Full Version: Rešeno Htaccess datoteko, bi morala biti?

TrusTy
29-05-11, 00:36
Pravkar sem kupil licenco, vendar ni mogel narediti nekakšen .htaccess pila v namestitev.Kako lahko pomagaš .htaccess datoteke mora biti. vBulletin 4.1.3 jih vBSEO 3.6.0 vBET 423Create URL's glede SEO link soglasje (tj "/ sl/naslov")

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Bird ni mogel onuda je treba spremeniti url glede na jezik s

TrusTy
29-05-11, 21:49
htaccess datoteke, ki zna biti forum za te funkcije še?

vBET
30-05-11, 10:09
Hi. Tukaj boste našli vse zadetkov, kako podpreti SEO povezave:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1539

Obvestite se je to pomagalo. Če imate še kakšna druga vprašanja o tem vprašanju - prosim, vprašajte:)

kamilkurczak
30-05-11, 18:13
uporabljate vBSEO, zato vas prosimo, uporabite tale:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

drugič, če bi želeli vključiti vBET in vBSEO - preberite integracijo navodil readme.html datoteke iz ne-ne-upload mapo.

TrusTy
31-05-11, 01:39
Kakšen moram jaz početje biti krivičen? http://ressim.net/s/upload/0f1851c5.pnghttp: / / ressim.net/s/upload/faa4dfe9.pngDosyalar: Multiupload.com-upload vaš pila-upload datoteke večkratnik pila sovražen straneh! (http://www.multiupload.com/4AHYN9AH9D)

kamilkurczak
31-05-11, 07:13
Prvič, na sliko lahko vidim, da jih ne uporabljate SEO povezave, zato uporabite htaccess pravila iz te objave:

Ne pozabite, okoli vBET nastavitve v admincp-> vBET-> Glavni

TrusTy
31-05-11, 22:35
Jaz sem z uporabo SEO povezave, ampak v mainpage .. če kliknete na to temo .. ga pošilja na to povezavo .. i urejene vse nastavitve si lahko ogledate na tej temi na tej datoteki, ki sem dal vendar ne morem storiti, da se sem naredil moj najboljši ..

vBET
02-06-11, 22:33
Hi.

1. Prosimo, da celotno napako komuniciranje - to je zmanjšal na sliko.
2. Kako za ponatis? Kam gremo na vašem forumu, da ga vidim
3. V tem trenutku vidim, da na vašem forumu prevod ne deluje na vseh. Ko bom vsako prevedeno stran, vidim, stran za prijavo (tudi če se ne prevajajo strani ga nimajo). Tudi o teh zdrobljen strani vidim v zastave podvajajo jezikih kodo.

Prosimo namestite nevest vBET različico. Vem, da se šteje nestabilen, vendar samo za nove funkcije - vam ni treba obrniti na tiste.

Prav tako kot vidim vBET ni bilo povezano z vBSEO - vas prosimo, da tudi integracijo. Vsa navodila so v readme.html datoteke

Povejte nam, po namestitvi nevest vBET in opisati dejansko stanje izdaje (če napake še vedno egsists moramo celotno komunikacijo).

Če še zdrobljen - prosim PM me dostopa podrobnosti za Admin CP in FTP - I bo preveril, pa je bilo vse namestitve in integracije koraki appropriatelly.

vBET
06-06-11, 01:17
Samo preveri, da na vašem strežniku. vBET ne morejo delati na vašem forumu, ker niste neobdelana navodila za SEO povezave, potem ko je vklopljen. Prav tako Kamil točno si napisal, kaj bi bilo treba vsebino vaše. Htaccess datoteko in jo prezreti. Prosimo, praha dala navodila. Nastaviti morate dodatna pravila v vašem htaccess in Kamil vam dal tisti na samem začetku - najdete tukaj.:

Prosimo, DO IT! Država svoj forum ne bo spremenilo, ko boste prezreti odgovore, ki ste asking zakaj. Mi vam lahko podpora tukaj brezplačno in vam namigov in natančni opisi. Če menite, da je to preveč za vas, potem lahko to stori za vas, ko kupite namestitev storitev: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php

Torej obstajajo 2 načina, da bi bilo delo:
- Buy namestitev storitev - plačati nas $ 30 in smo ga kar za vas.
- Nas prositi za pomoč, mi pa vam podporo za brezplačno pisanje, kaj storiti in počnete sami
Ampak to ne bo delovalo, ko vas bo prezreti odgovore in namesto praha navodil vprašati še enkrat. Prosimo, praha navodila. Dodaj vBET pravila za datoteko htaccess -. Kamil že dal celotno vsebino morate imeti tam in namig, kje iskati navodila za integracijo z vBSEO.

vBET
06-06-11, 17:56
OK - smo naredili potrebne spremembe v datotekah. Prosimo, pošljite nam vBSEO CP. Prav tako vas prosimo, preverite, ali imate nameščen CURL in iconv knjižnice - to so potrebni, in v tem trenutku še preprosto googletest.php stran ne deluje - je notranja napaka strežnika. Oglejte si PM za podrobnosti.

vBET
09-06-11, 18:51
Smo poslali vam nekaj časa nazaj informacije PM, da je vprašanje je bilo, ker je bil strežnik blokiranje odhodnih prijave za Google. Smo dobili nobenega odgovora od takrat. Pravkar sem googletest.php izvaja na strežniku, in vidim, da je to že rešen.

Zato, ker ste ga plačali za storitev namestitev Preveril sem pa vBET prevod je prav tako delo - vBET je bila onemogočena. Mi je omogočila na vašem forumu in preverjeni prevod. To je ki dela lep:) Prav URL prevod dela lep:)

Torej Uživajte vBET! :)

TrusTy
29-06-11, 00:42
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/tr/vBET4-Troubleshooting/1905-htaccess-dosyas%C4%B1-olmal%C4%B1d%C4%B1r.htmldaha tod, preden ga açmıstım.Potem sem dobil plačano namestitev storitev in moraš priti gor.Potem pa sem opazil da bb včasih deluje in včasih ne deluje.

vBET
29-06-11, 17:28
OK sem združila novo nit z staro - saj je še vedno isto vprašanje.

Prosimo, bodite bolj specifične - kaj ne deluje? Kaj so sporočila o napakah? Kako za ponatis? Kje ga lahko vidite na forumu? V tem trenutku ne vem, kaj ne deluje. Prosimo, da natančno URL, ki ne deluje.

TrusTy
29-06-11, 22:07
http://ressim.net/s/upload/faa4dfe9. pngdeğişik jezikov na ta način, ko izbrani.

vBET
30-06-11, 01:35
OK vidim sliko. Še vedno ne vidim URL tako da ne vem, kako se razmnožujejo. Prosimo, PM me dostop do podrobnosti vašega Admin CP in FTP + natančen URL za strmoglavilo strani. Bom preveriti, da na mestu:)

vBET
01-07-11, 21:43
Imaš zelo isto vprašanje kot ste jih imeli pred - odhodne povezave z Google so blokirani. Oglejte si: http://YOUR_DOMAIN/googletest.php

Si ga imela pred:

Obrnite se na svojega ponudnika gostovanja in se prepričajte, da Google povezave so v redu. Nato preverite vprašanje in če še vedno obstaja, potem nam pišite.

Prosimo, upoštevajte, da če se bodo takšne stvari ponovila najprej preverite vašo pomočjo googletest.php se na svojega ponudnika gostovanja ne omeji odhodne povezave na Google.

Prosimo, povedal, kdaj bodo vaše povezave v redu.

vBET
18-07-11, 12:29
Brez odgovora - šteje rešiti. V drugem primeru prosim, pišejo na spletni strani - bomo spremenili status.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1