PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Htaccess by mal byť?

TrusTy
29-05-11, 00:36
Htaccess v inštalácii nového druhu licencie zakúpil, ale nemohol som. Htaccess by mal byť, ako by ste mohli pomôcť. Vytvorte vBSEO 4.1.3 vBulletin 3.6.0 vBET 423 URL adresy na odkaz SEO podľa konsenzu (tj "/ sk / adresa")

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Vták nemohol onuda je potrebné zmeniť adresu URL podľa jazyka s

TrusTy
29-05-11, 21:49
htaccess, ktorý vie, ako je fórum pre tieto vlastnosti ešte?

vBET
30-05-11, 10:09
Dobrý deň. Tu nájdete všetky hity, ako podporiť SEO odkazy:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1539

Prosím, povedzte to pomohlo. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o tomto probléme - Opýtajte sa, prosím:)

kamilkurczak
30-05-11, 18:13
Používate vBSEO, preto prosím použite tento:

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
#RewriteBase /

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Po druhé, ak by ste chceli integrovať vBET a vBSEO - čítajte integrácia pokyny readme.html súbor z Do-Not-upload zložky.

TrusTy
31-05-11, 01:39
Kde robím zle? http://ressim.net/s/upload/0f1851c5.png http://ressim.net/s/upload/faa4dfe9.png súbory: Multiupload.com - upload súborov do viacerých súborov hosting stránky! (Http :/ / www.multiupload.com/4AHYN9AH9D)

kamilkurczak
31-05-11, 07:13
Po prvé, na obrázku vidím, že nepoužívate seo odkazy, takže použitie htaccess pravidla tento príspevok:

Pamätajte si, o vBET nastavenie admincp-> vBET-> Hlavné

TrusTy
31-05-11, 22:35
Ja používam SEO odkazy na hlavnej stránke, ale .. Po kliknutí na túto tému .. je zaslanie na tento odkaz .. Dohodol som všetky nastavenia sa môžete pozrieť na túto tému v tomto súbore, ktorý som dal, ale ja to nemôžem urobiť, že Snažila som ..

vBET
02-06-11, 22:33
Dobrý deň.

1. Uveďte, prosím, celú chyba komunikácie - to je ako stvorený na obrázok.
2. Ako množiť? Kam vyraziť na forum vidieť
3. V tejto chvíli vidím, že na forum preklade nefunguje vôbec. Keď budem na všetky preložené stránke nevidím prihlasovacej stránke (aj keď nie preložiť stránku nemáte). Aj na tieto rozbité strane vidím vlajky duplicitného kódu jazykov.

Nainštalujte si prosím nevesta vBET verziu. Viem, že je nestabilné, ale len pre nové funkcie - nemusíte sa obrátiť na ty.

Tiež ako to vidím ja vBET nebol integrovaný s vBSEO - prosím integrácie tiež. Všetky pokyny sú v súbore readme.html

Prosím, dajte nám vedieť, po inštalácii nevesta vBET a popísať súčasný stav problému (v prípade chyby ešte egsists musíme celej komunikácie).

Ak sa stále zlomený - prosím PM ma prístupové údaje pre správcu CP a FTP - ja to všetko kontrolovať inštaláciu a integráciu opatrení bola vykonaná appropriatelly.

vBET
06-06-11, 01:17
Stačí skontrolovať ho na svojom serveri. vBET nemôžu pracovať na fórum, pretože ste ladom pokyny pre SEO odkazy po zapnutí. Tiež Kamil napísal presne, čo by malo byť obsahom vášho súboru. Htaccess a môžete ju ignorovať. Prosím ladom danými pokynmi. Musíte nastaviť ďalšie pravidlá v htaccess a Kamil dal tie na začiatku - pozri tu.:

Prosím urobte to! Stav vášho fóra sa nezmení, ak bude ignorovať odpovede, ktoré žiadate. Môžeme podporiť vás tu zadarmo a vám rady a presné popisy. Ak si myslíte, že je toho na vás veľa, potom môžeme urobiť pre vás, keď si kúpite inštalácia služby: http://www.vbenterprisetranslator.com/installation-service.php

Takže tam sú 2 spôsoby, ako to funguje:
- Kúpiť inštalačný služba - platí nás $ 30 a robíme to pre vás.
- Opýtajte sa nás o pomoc a podporu, ktorú sme pre voľné písanie, čo máš robiť a robíte to sami
Ale nebude to fungovať, keď bude žiadať odpovede ignorovať a namiesto toho, ladom pokynov žiadať znovu. Prosím ladom návodu. Pridanie vBET pravidlá do súboru htaccess -. Kamil už dal celý obsah, ktorý by mal mať, a tam náznak, kde hľadať pre integráciu s pokynmi vBSEO.

vBET
06-06-11, 17:56
OK - sme požadované zmeny v súboroch. Prosím, pošlite nám vBSEO CP. Tiež skontrolujte, či máte nainštalovaný CURL a iconv knižnice - to sú nevyhnutné a v túto chvíľu aj jednoduché googletest.php stránky nebežia - tam je interná chyba servera. Pozrite sa prosím PM pre detaily.

vBET
09-06-11, 18:51
Pošleme vám pred časom hod informácií, že problém bol, pretože na serveri bolo blokovanie odchádzajúcich žiadostí o Google. Dostali sme žiadnu odpoveď od tej doby. Ja len vykonal googletest.php na serveri, a vidím, že toto je už vyriešený.

Vzhľadom k tomu, ktorú ste zaplatili za inštaláciu služby Overil som si to vBET preklad je tiež pracuje - vBET bol zakázaný. Povolil som to na forum a skontrolovať preklad. To je v poriadku:) Tiež URL preklad je v poriadku:)

Vychutnajte si teda vBET! :)

TrusTy
29-06-11, 00:42
açmıstım.Daha problém týmto spôsobom skôr, a máš prísť a potom nastaviť inštalačný poplatok za služby. Ale ja som neskôr zistil, bb niekedy to funguje, niekedy nefunguje.

vBET
29-06-11, 17:28
OK som sa spojil nové vlákno sa stará - od tej doby je to stále rovnaký problém.

Buďte prosím konkrétnejší - čo nefunguje? Čo sú chybové správy? Ako množiť? , Kde môžeme vidieť na forum? V tejto chvíli neviem, čo nefunguje. Uveďte, prosím, presnú adresu, ktorá nefunguje.

TrusTy
29-06-11, 22:07
http://ressim.net/s/upload/faa4dfe9.png vybral rôzne jazyky je vždy týmto spôsobom.

vBET
30-06-11, 01:35
OK Aj viď obrázok. Stále nechápem, URL, takže neviem, ako sa množiť. Prosím PM ma prístupové údaje k FTP a správca CP + presnú adresu URL stránky havaroval. Budem sa pozrieť na mieste:)

vBET
01-07-11, 21:43
Máte samý problém ako ste mali pred - odchádzajúce spojenie s Google sú zablokované. Nájdete na adrese: http://YOUR_DOMAIN/googletest.php

Mali ste pred:

Obráťte sa na poskytovateľa hostingových služieb a uistite sa, že Google pripojenia sú v poriadku. Potom skontrolujte problém a či to ešte existuje, prosím, napíšte nám.

Vezmite prosím na vedomie, že ak niečo také stane znovu prvú kontrolu pomocou googletest.php váš poskytovateľ hostingu neobmedzujú odchádzajúce spojenie na Google.

Prosím, povedzte to, keď vaše pripojenie bude v poriadku.

vBET
18-07-11, 12:29
Žiadna odpoveď - za vyriešiť. V opačnom prípade prosím, stačí napísať tu - sa zmení status.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations