PDA

View Full Version: Rešeno Zadnje objave kredenca pojavi v izvirnem jeziku objave

MOGmartin
17-09-10, 12:30
Hi Tam,

tako Ive je moj prvi nekaj delovnih mest v drugih jezikih, ki je razburljivo, vendar Ive našel napako z mojo namestitev (mislim).

V "Latest Posts" Sidebar, delovna mesta, se pojavljajo v izvirnem jeziku. Zdaj, ko pogledaš na forumu v privzetem jeziku (v angleščini) obstajajo tako ruskem in španskem prispevke, ki se pojavljajo v sidebar.

Ali se lahko to samodejno prevedene? Ali mi je kaj gor narobe?

hvala

Martin

vBET
17-09-10, 12:58
Niste je kaj narobe. To je značilnost vBulletin - v zadnjem delu prispevek so prikazani le del prispevkov, ter vBulletin odstrani vse BBCode od njih. Zato so tiste, ki niso prevedene, vBulletin odstrani samo informacije o drug jezik in ne ocenjujem BB kode (saj se odstranijo tiste).

V tem trenutku ne moremo spremeniti to vedenje - naša BBCode se odstrani na višji ravni. Smo že zahteva, da vBulletin omogočiti, da opredelijo BB kode, ki ne bodo odstranjeni, mi je to storil dolgo časa nazaj in dobil nobenega odgovora na vse ... Oglejte si tukaj: Ni odstranljive BB kode (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?343784-Not-removable-BBCODEs)

Dokler bodo odstranjene BB kode ne moremo, da je prevod v krajih, kjer je prikazan kot besedilo odvzeta.

MOGmartin
17-09-10, 13:09
Niste je kaj narobe. To je značilnost vBulletin - v zadnjem delu prispevek so prikazani le del prispevkov, ter vBulletin odstrani vse BBCode od njih. Zato so tiste, ki niso prevedene, vBulletin odstrani samo informacije o drug jezik in ne ocenjujem BB kode (saj se odstranijo tiste).

V tem trenutku ne moremo spremeniti to vedenje - naša BBCode se odstrani na višji ravni. Smo že zahteva, da vBulletin omogočiti, da opredelijo BB kode, ki ne bodo odstranjeni, mi je to storil dolgo časa nazaj in dobil nobenega odgovora na vse ... Oglejte si tukaj: Ni odstranljive BB kode (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?343784-Not-removable-BBCODEs)

Dokler bodo odstranjene BB kode ne moremo, da je prevod v krajih, kjer je prikazan kot besedilo odvzeta.

ok brez problemov, hvala za podrobne odgovor!

Lep pozdrav

MOGmartin

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1