מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר הודעות אחרונות Sidebar מופיע בשפה הודעה מקורית

MOGmartin
17-09-10, 12:30
היי שם,

כך היה אייב ההודעות הראשונות שלי בשפות אחרות, וזה מרגש, אבל מצאו אייב באג עם ההתקנה שלי (אני חושב).

ב Sidebar "הודעות אחרונות", ההודעות מוצגות בשפת המקור. כרגע, כאשר אתה מסתכל בפורום בשפת ברירת המחדל שלה (אנגלית) יש שתי ההודעות רוסית וספרדית המופיעים בסרגל הצדדי הזה.

זה יכול להיות מתורגם באופן אוטומטי? האם אני מגדיר משהו לא בסדר קורה?

תודה

סנונית

vBET
17-09-10, 12:58
לא עשה שום דבר רע. זוהי תכונה של vBulletin - בסעיף לתגובה האחרונה שלך מוצגות רק חלקים ההודעות, ואת vBulletin מסיר את כל BBCode מהם. לכן אלה לא מתורגמים, vBulletin רק מסיר מידע על שפה אחרת ולא להעריך קודי (שכן אלה יוסרו).

ברגע זה אנחנו לא מסוגלים לשנות התנהגות זו - BBCode שלנו מוסר ברמה גבוהה. אנחנו כבר עשה בקשה vBulletin לאפשר להגדיר קודי אשר לא יוסר, עשינו את זה לפני זמן רב ולקבל תשובה בכלל ... אנא ראה כאן: BBCodes לא נשלף (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?343784-Not-removable-BBCODEs)

עוד קודי יוסר אנחנו לא מסוגלים תרגום שנעשו במקומות טקסט חשוף כזה מוצג.

MOGmartin
17-09-10, 13:09
לא עשה שום דבר רע. זוהי תכונה של vBulletin - בסעיף לתגובה האחרונה שלך מוצגות רק חלקים ההודעות, ואת vBulletin מסיר את כל BBCode מהם. לכן אלה לא מתורגמים, vBulletin רק מסיר מידע על שפה אחרת ולא להעריך קודי (שכן אלה יוסרו).

ברגע זה אנחנו לא מסוגלים לשנות התנהגות זו - BBCode שלנו מוסר ברמה גבוהה. אנחנו כבר עשה בקשה vBulletin לאפשר להגדיר קודי אשר לא יוסר, עשינו את זה לפני זמן רב ולקבל תשובה בכלל ... אנא ראה כאן: BBCodes לא נשלף (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?343784-Not-removable-BBCODEs)

עוד קודי יוסר אנחנו לא מסוגלים תרגום שנעשו במקומות טקסט חשוף כזה מוצג.

בסדר אין בעיה, תודה על התגובה המפורטת מלא!

ד 'ש

MOGmartin

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations