Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 4 z 4

Závit: vBET absencia zamestnancov na 2 pracovné dni

Michał Podbielski (vBET zamestnancov)
    Dátum registrácie
    10. 2009

Default vBET absencia zamestnancov na 2 pracovné dni

Ahoj

Po ming v najlepšom záujme našich zákazníkov Rád by som oficiálne oznámiť, že vBET suport tím bude chýbajúce v 8-11 júl. Jedná sa o 2 pracovné dni + 2 dni víkend. Prosím, nemajú v pláne žiadne aktualizácie v tejto dobe - budeme sa môcť, ktoré vám pomôžu v prípade niektorých problémov.

Ja by som chcel ľúto, pre túto situáciu, ktorá sa stane prvýkrát v vBET histórie. Viem, že by to nemalo niekedy stalo, ale Kamil už mali naplánované a platenú dovolenku skôr, ako on pridajte sa k nám a bol som plánovanie moje prázdniny mať na pamäti, že budem mať náhradu. Stručne povedané slovami: som scrued a ja som naozaj ľúto, že. Ako ospravedlnenie dáme ďalší 1 mesiac zadarmo aktualizácie pre všetkých našich zákazníkov.

Dnes som sa blízko, ako veľa otázok, ako budem môcť ešte pred dovolenkou. Zvyšok sa bude zaoberať Kamil - on bude na fóre od pondelka. Budem na mori, takže nebudem mať možnosť vôbec zvládnuť akúkoľvek otázku - Prosím ťa, ja hodín. Píšte na forum, tak Kamil budú schopní pomôcť.

Pre všetkých našich zákazníkov: Ešte raz moc ľúto a dúfam, že 1 mesiac aktualizácií bonus zdarma sa budete cítiť, že sme na vás záleží.
    Pre všetky moje priateľov: Držte mi skvele!

Na zdravie
    Michal

PS.
    Dám additinal 1 mesiac aktualizuje po návrate. Ja sa vrátil z mora 19.července. Nebojte sa pripomenúť ma, či neuvidíte ďalší mesiac po 20. storočie.
    Naposledy upravil vBET; 07-07-10 v 11:30.

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010

Dobrý deň,

Naša forum je opäť v prevádzke.
    Som sama teraz, ale budem sa snažiť pomôcť všetkým!

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2009

Pekný výlet

Michał Podbielski (vBET zamestnancov)
    Dátum registrácie
    10. 2009

Ahoj

Ja len chcem, aby si vedel, že som zase späť Počul som, že tam bol nejaký problém týkajúci sa servera, ale to bolo vyriešené Kamil. Budem reagovať na všetky hodín a príspevky, ktoré vyžadujú moju podporu, krátko po manipulácii s niekoľkými obchodných vecí, na mňa čaká po dovolenke - to čoskoro.

Výlet bol nádherný a ešte - dobré byť späť
    Naposledy upravil vBET; 22-07-10 v 07:41.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •