Ahoj
Po ming v najlepšom záujme našich zákazníkov Rád by som oficiálne oznámiť, že vBET suport tím bude chýbajúce v 8-11 júl. Jedná sa o 2 pracovné dni + 2 dni víkend. Prosím, nemajú v pláne žiadne aktualizácie v tejto dobe - budeme sa môcť, ktoré vám pomôžu v prípade niektorých problémov.
Ja by som chcel ľúto, pre túto situáciu, ktorá sa stane prvýkrát v vBET histórie. Viem, že by to nemalo niekedy stalo, ale Kamil už mali naplánované a platenú dovolenku skôr, ako on pridajte sa k nám a bol som plánovanie moje prázdniny mať na pamäti, že budem mať náhradu. Stručne povedané slovami: som scrued a ja som naozaj ľúto, že. Ako ospravedlnenie dáme ďalší 1 mesiac zadarmo aktualizácie pre všetkých našich zákazníkov.
Dnes som sa blízko, ako veľa otázok, ako budem môcť ešte pred dovolenkou. Zvyšok sa bude zaoberať Kamil - on bude na fóre od pondelka. Budem na mori, takže nebudem mať možnosť vôbec zvládnuť akúkoľvek otázku - Prosím ťa, ja hodín. Píšte na forum, tak Kamil budú schopní pomôcť.
Pre všetkých našich zákazníkov: Ešte raz moc ľúto a dúfam, že 1 mesiac aktualizácií bonus zdarma sa budete cítiť, že sme na vás záleží.
Pre všetky moje priateľov: Držte mi skvele!
Na zdravie
Michal
PS.
Dám additinal 1 mesiac aktualizuje po návrate. Ja sa vrátil z mora 19.července. Nebojte sa pripomenúť ma, či neuvidíte ďalší mesiac po 20. storočie.

Odpoveď s citáciou