Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: absencja vBET do 2 dni roboczych

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Default absencja vBET do 2 dni roboczych

Cześć

Mając na ming najlepszym interesie naszych klientów Chciałbym oficjalnie ogłosić, że zespół vBET suport będzie nieobecny w 8-11 lipca. Jest to 2 dni roboczych + 2 weekendowe dni. Proszę nie planujemy żadnych aktualizacji w tym czasie - nie będziemy w stanie pomóc w przypadku niektórych zagadnień.

Chciałbym się niestety do takich sytuacji, która dzieje się po raz pierwszy w historii vBET. Wiem, że to nie powinno się wydarzyć, ale Kamil już było planowane i płatnych wakacji przed on Dołącz do nas i była planowania wakacji mając na uwadze, że będzie miał zastąpić. W krótkich słowach: ja scrued i jestem naprawdę przykro, że. Jako przeprosiny dajemy dodatkowe 1 miesięcy bezpłatnych aktualizacji do wszystkich naszych klientów.

Dziś będę blisko, jak wiele kwestii, jak będę mógł przed urlopem. Reszta zajmie Kamil - on będzie na forum od poniedziałku. Będę na morze więc będę miał możliwości w ogóle do obsługi każdej kwestii - proszę nie PM mnie. Napisz na forum, więc Kamil będzie w stanie pomóc.

Dla wszystkich klientów: Jeszcze raz bardzo przepraszam, i mam nadzieję, że 1 miesiąc premii bezpłatne aktualizacje sprawi, że poczujesz, że dbamy o Ciebie.
    Dla wszystkich moich znajomych: Życzcie mi wielki czas!

Okrzyki
    Michał

PS.
    Dam additinal 1 miesiąc aktualizacje po powrocie. I będzie z powrotem do morza 19 lipca. Zapraszamy do przypominają mi, jeśli nie będzie widać dodatkowy miesiąc po 20-te.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 07-07-10 W 11:30.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Hi,

Nasze forum działa ponownie.
    Jestem sam, ale teraz postaram się pomóc wszystkim!

Członek

Szczęśliwej podróży

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Cześć

Chcę tylko poinformować, że jestem już gotowy Słyszałem, że jakiś problem dotyczący serwera, ale został rozwiązany przez Kamil. I będzie odpowiedzią na wszystkie PM i stanowisk wymagających moje poparcie, tylko po pracy kilka rzeczy biznesu czeka na mnie po wakacje - tak szybko.

Wycieczka była wspaniała i wciąż - dobrze jest być z powrotem
    Ostatnio edytowane przez vBET; 22-07-10 W 07:41.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •