Cześć
Mając na ming najlepszym interesie naszych klientów Chciałbym oficjalnie ogłosić, że zespół vBET suport będzie nieobecny w 8-11 lipca. Jest to 2 dni roboczych + 2 weekendowe dni. Proszę nie planujemy żadnych aktualizacji w tym czasie - nie będziemy w stanie pomóc w przypadku niektórych zagadnień.
Chciałbym się niestety do takich sytuacji, która dzieje się po raz pierwszy w historii vBET. Wiem, że to nie powinno się wydarzyć, ale Kamil już było planowane i płatnych wakacji przed on Dołącz do nas i była planowania wakacji mając na uwadze, że będzie miał zastąpić. W krótkich słowach: ja scrued i jestem naprawdę przykro, że. Jako przeprosiny dajemy dodatkowe 1 miesięcy bezpłatnych aktualizacji do wszystkich naszych klientów.
Dziś będę blisko, jak wiele kwestii, jak będę mógł przed urlopem. Reszta zajmie Kamil - on będzie na forum od poniedziałku. Będę na morze więc będę miał możliwości w ogóle do obsługi każdej kwestii - proszę nie PM mnie. Napisz na forum, więc Kamil będzie w stanie pomóc.
Dla wszystkich klientów: Jeszcze raz bardzo przepraszam, i mam nadzieję, że 1 miesiąc premii bezpłatne aktualizacje sprawi, że poczujesz, że dbamy o Ciebie.
Dla wszystkich moich znajomych: Życzcie mi wielki czas!
Okrzyki
Michał
PS.
Dam additinal 1 miesiąc aktualizacje po powrocie. I będzie z powrotem do morza 19 lipca. Zapraszamy do przypominają mi, jeśli nie będzie widać dodatkowy miesiąc po 20-te.

Odpowiedz cytatem