Selam
Istiyorum müşterilerimizin yararına nin bu BB desteğini ekibi ilan ming 8-11 Temmuz alınamayacaktır. 2 iş günü + 2 hafta sonu gün. Lütfen bu süre içinde herhangi bir güncelleme düşünmüyorsanız biz bazı sorunlar durumunda size yardımcı olacaktır.
İlk kez olmuyor bu durum için özür dilerim geçmişi BB etmek istiyorum. Hiç olmaması gerektiğini biliyorum, ama Kamil planlanmış ve o bize katıl ve benim tatil yerine olacak aklınızda olması planlıyordum önce tatil ödedi. Ben scrued ve bunun için gerçekten özür dilerim.kısa bir deyişle: Özür dilemek olarak biz tüm müşterilerimize ücretsiz güncellemeler 1 ay ek verecektir.
Ben ayrılmadan önce mümkün olacak Bugün birçok konu kapanacak. Gerisi Kamil idare edecek, Pazartesi gününden beri foruma olacak. Ben herhangi bir sorunu ele almak hiç imkanı olacaktır bu yüzden deniz olacak - Bana PM etmeyiniz. Forum yaz, Kamil size yardımcı olacaktır.
Tüm müşterilerimiz için: Bir kez daha, çok üzgünüm ve bonus ücretsiz güncellemeler 1 ay sizinle ilgili bakım hissettirmek umuyoruz.
Bütün arkadaşlarım için bana büyük bir zaman İstek!
Şerefe
Michal
PS.
Ben additinal döndükten sonra güncellemeleri 1 ay verecektir. Deniz Temmuz 19 geri olacaktır. 20. sonra ek ay görmezsiniz eğer bana hatırlatmak için çekinmeyin.

Alıntı ile!