Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 5 z 5 FirstPrvé ... 345
Výsledky 41 na 48 z 48

Závit: Odpoveď s vystupuje prestal pracovať

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal techanalyst View Post
    Objavte konfliktu musíte:
    1. Reprodukovať problém s normálnom prostredí
    2. Vypnite ostatné pluginy - vBET povolené
    3. Skúste zreprodukovať problém znova - ak nie stane, že je problém spôsobený konfliktom s nejaký iný plugin

OK tak môj fórum bude pos všetko ste sa zaoberajú, je vaša plugin Opracovanie, moje fóra inými pluginy prevážiť význam vy, opäť to nie oprava alebo riešenie

20 - 30 Plugins = pracovných
    20/30 Pluginy + VBET = nefunguje
    VBEt o sebe - pracovný **********....

Získate obraz pridať VBET sa rozbije, Nechcem want to vypnutie moje fóra a funkcie pre vaše jedna

to je nie chyba to je názvom výrobku chybu
    Už bolo povedané, že môžete nechajte to na nás, alebo použiť testovanie fórum. Tiež bol už povedal ako skontrolovať konfliktu.

Dátum registrácie
    10. 2009

ŽIADNY kód nezmení obdobie (Temp alebo Perm) a config alebo možnosť zmeny na Vbulletin, Dragon Byte, m VBSEo atď, žiadne zmeny kódu, možnosti, žiadna manipulácia a žiadne vypnutie tých pluginov
    OK - prosím PM prístup podrobnosti. Budeme vidieť, čo môžeme nájsť.

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2011

Takže teraz odstránenie moje príspevky

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2011

Vzdať, čas je stratený a moje peniaze

Fyi urobil ponúkajú Pomocníka, ale riziko možnosti a kód manipulácie som mal klesať

Dátum registrácie
    10. 2009

Takže teraz odstránenie moje príspevky
    Prečo prekvapený - bol povedal, že sme už tolerovať akékoľvek nepravdivé vyhlásenia. Sme sa už voľných náš čas odpovedať na falošné tresty. Sme oficiálne to napísal s vami na toto veľmi vlákno. Nemáte dať národmi pozornosť na to - sme už napísal v úradné vyhlásenie. Tiež vrátane externých odkazov je len spam - to nesúvisí na tento vlákno. Máte možnosť zahrnúť odkazy na vaše stránky s otázkami nie na niekoľko externých služieb.

Dátum registrácie
    10. 2009

Vzdať, čas je stratený a moje peniaze

Fyi urobil ponúkajú Pomocníka, ale riziko možnosti a kód manipulácie som mal klesať
    A proposition je otvorený, tak dlho, ako ste našich zákazníkov

Fyi nemám potuchy, kto sú a čo je to komentár.

Potrebujete viac pomôcť s tento problém?

Člen
    Dátum registrácie
    10. 2011

Si = si

Urobil ponúknuť podporu, ale Cant riziko kód manipulácia [* SPAM ODOBRAN├⌐ *]

Toto vyhlásenie je úprimný, a jeho z hľadiska mi zákazníka, nechcem kód modifikácie, toto riziko podporu dohôd o inej úprave, toto nemožno argumentovať.

Im nie urážku váš produkt, osobne chcem niečo takého, ale jeho v súčasnosti nebude dobre snúbi s našom fóre. Obviňujú softvér: P

[* SPAM ODSTRÁNENÉ *]
    Naposledy upravil vBET; 12-10-11 v 22:11. Dôvod: Odstránené SPAM

Dátum registrácie
    10. 2009

Si = si

Urobil ponúknuť podporu, ale Cant riziko kód manipulácia [* SPAM ODOBRAN├⌐ *]

Toto vyhlásenie je úprimný, a jeho z hľadiska mi zákazníka, nechcem kód modifikácie, toto riziko podporu dohôd o inej úprave, toto nemožno argumentovať.

Im nie urážku váš produkt, osobne chcem niečo takého, ale jeho v súčasnosti nebude dobre snúbi s našom fóre. Obviňujú softvér: P

[* SPAM ODSTRÁNENÉ *]
    Ste už dostali informácie, že nebude mať žiadne zmeny, takže to, čo ste hovorili o? Ste jednoducho odmietne nám prístup na vaše fórum, pretože ste hľadali ospravedlnenie požiadať o náhradu, čo ste urobil od začiatku, keď ste mal problém s nesprávnu konfiguráciu a ste nemal páčil spôsob, akým integrácie s vBSEO.

Ako bolo napísal pred Musíme znížiť zbytočnú konverzácie - to nás privádza nikde a je odbočka. Všetky správy, ktoré nie sú relevantné na vydanie a tiež opakované sú považované za SPAM a odstránené. Prosím všimnite si, že popisujúci thins z tému považovaná za SPAM. Upozorňujeme, že opakovania správy je považovaná za SPAM. Nie sme tu diskutovať vaša spolupráca s inými ľuďmi - nie je vôbec pre danú tému. Sme tiež nie sú tu opakovať znovu a znovu rovnaké veci, pretože ste chceli SPAM vaše správy a opakovať.

Prosím, povedzte budete potrebovať pomoc s otázkou? Ak žiadny Pomocník požiadal potom tému je zatvorené - to nie je váš súkromný SPAM oblasti. Sme bude rád počuť ďalšie vydanie podrobnosti a pomôže vám, ale to nie ste záujem o podporu a potom tému uzatvorená. Potrebujete väčšiu podporu tu? Ako môžeme vám pomôcť?

PS.
    Téma zatvorené - namiesto odpovede sme sa dostali zmenených predchádzajúcu správu - to nie je hrať a hľadať hru. Sme tu diskutovať probléme, ktoré chápem, že nie ste už - takže ak problém neexistuje, potom je vyriešený. Môžete vybrať vlastné riešenia. Sme naozaj chceli vám pomôžu s lepšie riešenie, ale budeme rešpektovať vaše rozhodnutie.

| 5 z 5 FirstPrvé ... 345

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •