Takže teraz odstránenie moje príspevky
Vzdať, čas je stratený a moje peniaze
Fyi urobil ponúkajú Pomocníka, ale riziko možnosti a kód manipulácie som mal klesať
Prečo prekvapený - bol povedal, že sme už tolerovať akékoľvek nepravdivé vyhlásenia. Sme sa už voľných náš čas odpovedať na falošné tresty. Sme oficiálne to napísal s vami na toto veľmi vlákno. Nemáte dať národmi pozornosť na to - sme už napísal v úradné vyhlásenie. Tiež vrátane externých odkazov je len spam - to nesúvisí na tento vlákno. Máte možnosť zahrnúť odkazy na vaše stránky s otázkami nie na niekoľko externých služieb.
Si = si
Urobil ponúknuť podporu, ale Cant riziko kód manipulácia [* SPAM ODOBRAN├⌐ *]
Toto vyhlásenie je úprimný, a jeho z hľadiska mi zákazníka, nechcem kód modifikácie, toto riziko podporu dohôd o inej úprave, toto nemožno argumentovať.
Im nie urážku váš produkt, osobne chcem niečo takého, ale jeho v súčasnosti nebude dobre snúbi s našom fóre. Obviňujú softvér: P
[* SPAM ODSTRÁNENÉ *]
Naposledy upravil vBET; 12-10-11 v 22:11. Dôvod: Odstránené SPAM
Ste už dostali informácie, že nebude mať žiadne zmeny, takže to, čo ste hovorili o? Ste jednoducho odmietne nám prístup na vaše fórum, pretože ste hľadali ospravedlnenie požiadať o náhradu, čo ste urobil od začiatku, keď ste mal problém s nesprávnu konfiguráciu a ste nemal páčil spôsob, akým integrácie s vBSEO.
Ako bolo napísal pred Musíme znížiť zbytočnú konverzácie - to nás privádza nikde a je odbočka. Všetky správy, ktoré nie sú relevantné na vydanie a tiež opakované sú považované za SPAM a odstránené. Prosím všimnite si, že popisujúci thins z tému považovaná za SPAM. Upozorňujeme, že opakovania správy je považovaná za SPAM. Nie sme tu diskutovať vaša spolupráca s inými ľuďmi - nie je vôbec pre danú tému. Sme tiež nie sú tu opakovať znovu a znovu rovnaké veci, pretože ste chceli SPAM vaše správy a opakovať.
Prosím, povedzte budete potrebovať pomoc s otázkou? Ak žiadny Pomocník požiadal potom tému je zatvorené - to nie je váš súkromný SPAM oblasti. Sme bude rád počuť ďalšie vydanie podrobnosti a pomôže vám, ale to nie ste záujem o podporu a potom tému uzatvorená. Potrebujete väčšiu podporu tu? Ako môžeme vám pomôcť?
PS.
Téma zatvorené - namiesto odpovede sme sa dostali zmenených predchádzajúcu správu - to nie je hrať a hľadať hru. Sme tu diskutovať probléme, ktoré chápem, že nie ste už - takže ak problém neexistuje, potom je vyriešený. Môžete vybrať vlastné riešenia. Sme naozaj chceli vám pomôžu s lepšie riešenie, ale budeme rešpektovať vaše rozhodnutie.