Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 5 A 5 FirstElső ... 345
Eredmények 41 a 48 A 48

Téma: Válasz Qoute nem működik

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: techanalyst View Post
    Annak érdekében, hogy a Fedezze fel a konfliktus, akkor:
    (1) Reprodukálni a problémát, a szokásos környezet
    (2) A többi plugins - vBET engedélyezve letiltása
    3. Megpróbál-hoz felidéz a probléma újra - ha nem történik, hogy a probléma okozta-e konfliktusok olyan plugin

Rendben van tehát én fórum lesz a pos összefüggő csak a plugin dolgozik, a fórum többi plugins lényegesebbnek tiéd, újra amit nem egy fix vagy megoldás fontosságát

20 - 30 Plugins = munka
    20/30 Plugins + VBET = nem működik
    VBEt önmagában - működő **********....

Hozzáadás VBET megszakítja a képet, nem akarok leállítási fórum és a szolgáltatások a egy

amit nem egy rovar amit nevezett termék hibája
    Volt már mondtam, hagyja meg a minket vagy vizsgálati fórum használja. Akkor is már mondták ki hogyan viselkedni Ellenőriz a konfliktus.

NEM módosítja, időszak (Temp vagy Perm) és a config, illetve az option változzon a Vbulletin, Dragon-bájt m VBSEo stb, nincs kód módosítása, a lehetőségek, a manipuláció és a nem e plugins letiltása
    Legyen szíves OK - a PM hozzáférési adatait. Majd meglátjuk, mit találunk.

Tag

Tehát most az én-m póznák törlése

Tag

Elvész az idő, hogy ki, és az én pénzem

FYI tett nyújt segítséget, de a beállítások és kód én-hoz csökken a kockázat

Tehát most az én-m póznák törlése
    Miért meglepett - te mondtad, hogy mi már nem tűri bármilyen hamis nyilatkozatokat. Mi akarat laza korunk válaszolni a hamis mondatokat már nem. We hivatalosan írta meg, hogy ennél a szálnál. Nem kell, hogy népek figyelmet ebben - is már írta azt a hivatalos nyilatkozat. Is beleértve a külső hivatkozások csak spam - nem kapcsolódik a szálhoz. Szabadon, a lapok nem a több külső szolgáltatások számára kérdésekkel linkeket is.

Elvész az idő, hogy ki, és az én pénzem

FYI tett nyújt segítséget, de a beállítások és kód én-hoz csökken a kockázat
    Proposition nyitva, mindaddig, amíg az ügyfél, és

FYI, ki azokat, és mi van ez magyarázat körülbelül ez.

A problémával kapcsolatban további segítségre van szüksége?

Tag

Ezek =,

Segítséggel volt, de én nem tud kockázat a kód manipuláció [* SPAM eltávolítva *]

Ez a megfogalmazás egyértelmû becsületes, és a nekem a vevő szemszögéből támogatási megállapodások egy másik módosítására vonatkozó kockázat-módosítást nem akarom, ez tehát nem lehet kijelenteni.

Im nem sértő termékét, személyesen én akar valami ilyesmi, de jelenleg nem fog jól keverednek a fórumon. Nem a szoftver okolni: P

[* EL SPAM *]
    Utoljára szerkesztette vBET; 12-10-11 -on 22:11. Indok: Eltávolított SPAM

Ezek =,

Segítséggel volt, de én nem tud kockázat a kód manipuláció [* SPAM eltávolítva *]

Ez a megfogalmazás egyértelmû becsületes, és a nekem a vevő szemszögéből támogatási megállapodások egy másik módosítására vonatkozó kockázat-módosítást nem akarom, ez tehát nem lehet kijelenteni.

Im nem sértő termékét, személyesen én akar valami ilyesmi, de jelenleg nem fog jól keverednek a fórumon. Nem a szoftver okolni: P

[* EL SPAM *]
    Már kapott információkat kell változzon, mit beszélsz? Egyszerűen számunkra hozzáférést biztosít a fórum, mert keresnek, hogy visszatérítést kérjen, az elejétől, ahol rossz konfigurációs probléma volt, és nem volt hajlandó tetszett a út-ból egységbe rendezés-val vBSEO.

Ahogy írta volt, mielőtt az szükségtelen beszélgetés - cut it nekünk sehol sem, és a fordítás az körül van. Nem kapcsolódó, és is ismételt üzenetek spam-nek számít, és eltávolítani. Kérjük ne feledje, hogy a témakör leíró thins van a spam-nek számít. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a ismétlődő üzeneteket minősül-e a SPAM. Nem vagyunk itt tárgyalni a másokkal,-nem fontos, hogy a témát. Szintén nem vagyunk itt ismételni újra és újra ugyanazt a dolgot, mert a SPAMEK, és ismételjük meg kíván.

Kérem, mondja meg, szükséges minden segítséget a probléma? Ha a Súgó nem kérdezte, majd a témakör zárva van - ez az nem a saját SPAM-terület. Mi lesz boldog hallani a probléma további részletek and help you, de ez érdekli Önt nem támogató, majd a témakör zárva. További támogatás itt van szüksége? Hogyan segíthetünk?

PS.
    Zárt - téma helyett válasz megváltozott előző üzenet van - ez az nem a játék, és keresi a játék. Azért vagyunk itt, amelyek értem, nem kell többé - így ha a probléma nem létezik, akkor ez is megfejt a kérdés megvitatását. Úgy dönt, hogy saját megoldások. Mi igazán szeret segítségére lehet a jobb megoldás, de a határozat tiszteletben tartjuk.

Oldal 5 A 5 FirstElső ... 345

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •