Tehát most az én-m póznák törlése
Elvész az idő, hogy ki, és az én pénzem
FYI tett nyújt segítséget, de a beállítások és kód én-hoz csökken a kockázat
Miért meglepett - te mondtad, hogy mi már nem tűri bármilyen hamis nyilatkozatokat. Mi akarat laza korunk válaszolni a hamis mondatokat már nem. We hivatalosan írta meg, hogy ennél a szálnál. Nem kell, hogy népek figyelmet ebben - is már írta azt a hivatalos nyilatkozat. Is beleértve a külső hivatkozások csak spam - nem kapcsolódik a szálhoz. Szabadon, a lapok nem a több külső szolgáltatások számára kérdésekkel linkeket is.
Ezek =,
Segítséggel volt, de én nem tud kockázat a kód manipuláció [* SPAM eltávolítva *]
Ez a megfogalmazás egyértelmû becsületes, és a nekem a vevő szemszögéből támogatási megállapodások egy másik módosítására vonatkozó kockázat-módosítást nem akarom, ez tehát nem lehet kijelenteni.
Im nem sértő termékét, személyesen én akar valami ilyesmi, de jelenleg nem fog jól keverednek a fórumon. Nem a szoftver okolni: P
[* EL SPAM *]
Utoljára szerkesztette vBET; 12-10-11 -on 22:11. Indok: Eltávolított SPAM
Már kapott információkat kell változzon, mit beszélsz? Egyszerűen számunkra hozzáférést biztosít a fórum, mert keresnek, hogy visszatérítést kérjen, az elejétől, ahol rossz konfigurációs probléma volt, és nem volt hajlandó tetszett a út-ból egységbe rendezés-val vBSEO.
Ahogy írta volt, mielőtt az szükségtelen beszélgetés - cut it nekünk sehol sem, és a fordítás az körül van. Nem kapcsolódó, és is ismételt üzenetek spam-nek számít, és eltávolítani. Kérjük ne feledje, hogy a témakör leíró thins van a spam-nek számít. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a ismétlődő üzeneteket minősül-e a SPAM. Nem vagyunk itt tárgyalni a másokkal,-nem fontos, hogy a témát. Szintén nem vagyunk itt ismételni újra és újra ugyanazt a dolgot, mert a SPAMEK, és ismételjük meg kíván.
Kérem, mondja meg, szükséges minden segítséget a probléma? Ha a Súgó nem kérdezte, majd a témakör zárva van - ez az nem a saját SPAM-terület. Mi lesz boldog hallani a probléma további részletek and help you, de ez érdekli Önt nem támogató, majd a témakör zárva. További támogatás itt van szüksége? Hogyan segíthetünk?
PS.
Zárt - téma helyett válasz megváltozott előző üzenet van - ez az nem a játék, és keresi a játék. Azért vagyunk itt, amelyek értem, nem kell többé - így ha a probléma nem létezik, akkor ez is megfejt a kérdés megvitatását. Úgy dönt, hogy saját megoldások. Mi igazán szeret segítségére lehet a jobb megoldás, de a határozat tiszteletben tartjuk.