Ja používam poslednú verziu vBET (4.4.2). Nevidel som naplánované úlohy protokolu "VB Prekladateľ Enterprise (tabuľka Cache Cleaner)" alebo "VB Enterprise Translator (Host Cache Cleaner)" od júla do marca cez oba beží každý deň.
Ja používam poslednú verziu vBET (4.4.2). Nevidel som naplánované úlohy protokolu "VB Prekladateľ Enterprise (tabuľka Cache Cleaner)" alebo "VB Enterprise Translator (Host Cache Cleaner)" od júla do marca cez oba beží každý deň.
Nemôžem reprodukovať problém na svojej skúšobnej forum. Uistite sa, že máte správne nainštalované najnovšie verzie vBet.
Tiež prosím, skúste spustiť čistenie vyrovnávacej pamäte ručne, prejdite naa potom, ak nie je chyba (ak sa objavia, ukazujú nám je), pozrite sa na naplánované úlohy logadmincp-> Naplánované úlohy -> Naplánované úlohy menager -> Nájdite si čistejšie, tj "VB Enterprise Translator (tabuľka Cache Cleaner)" -> Spustiť teraz
Naposledy upravil r.dziadusz; 13-09-11 v 10:37.
Žiadna odpoveď, považujem za vyriešené, ak máte stále máte akýkoľvek dotaz na tento problém, opýtajte sa, ja to znovu, ak máte ďalšie otázky, prosím otvoriť nové vlákno