Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 33

Tema: Lentelė & Svečių talpyklos Valytojai ne įrašymo reguliaraus užduotis žurnalo įrašus

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Default Lentelė & Svečių talpyklos Valytojai ne įrašymo reguliaraus užduotis žurnalo įrašus

Aš naudoju naujausia versija vBET (4.4.2). Aš nemačiau numatytą užduotį žurnale "VB Įmonių Vertėjas (Stalo talpyklos siurbliai)" arba "VB Įmonių Vertėjas (Svečių Cache Cleaner)" nuo liepos ir kovo mėnesį, nors abu jie veikia kiekvieną dieną.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Aš negaliu atkurti šią problemą mano bandymo forume. Prašome įsitikinti, kad jūs teisingai įdiegėte naujausią versiją iš vBet.
    Taip pat pabandykite rankiniu būdu pradėti talpyklos siurbliai, eikite į
    admincp-> numatytas užduotis -> numatytas užduotis Menager -> rasti jūsų siurblys ty "VB Įmonių Vertėjas (Stalo talpyklos siurbliai)" -> Run dabar
    ir tada, jei nėra klaidų (jei bet atrodo, parodyti juos mums), pažvelgti į numatytas užduotis žurnalo
    Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 13-09-11 prie 10:37.

Išėjęs į pensiją;)
    Prisiregistravo
    Rug 2011

Nėra atsakymo, apsvarstyti, išspręsti, jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų apie šią problemą, kreipkitės i bus atnaujinti, jei turite kitų klausimų, prašome atidaryti naują temą

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •