Aš naudoju naujausia versija vBET (4.4.2). Aš nemačiau numatytą užduotį žurnale "VB Įmonių Vertėjas (Stalo talpyklos siurbliai)" arba "VB Įmonių Vertėjas (Svečių Cache Cleaner)" nuo liepos ir kovo mėnesį, nors abu jie veikia kiekvieną dieną.
Aš naudoju naujausia versija vBET (4.4.2). Aš nemačiau numatytą užduotį žurnale "VB Įmonių Vertėjas (Stalo talpyklos siurbliai)" arba "VB Įmonių Vertėjas (Svečių Cache Cleaner)" nuo liepos ir kovo mėnesį, nors abu jie veikia kiekvieną dieną.
Aš negaliu atkurti šią problemą mano bandymo forume. Prašome įsitikinti, kad jūs teisingai įdiegėte naujausią versiją iš vBet.
Taip pat pabandykite rankiniu būdu pradėti talpyklos siurbliai, eikite įir tada, jei nėra klaidų (jei bet atrodo, parodyti juos mums), pažvelgti į numatytas užduotis žurnaloadmincp-> numatytas užduotis -> numatytas užduotis Menager -> rasti jūsų siurblys ty "VB Įmonių Vertėjas (Stalo talpyklos siurbliai)" -> Run dabar
Paskutinį kartą redagavo r.dziadusz; 13-09-11 prie 10:37.
Nėra atsakymo, apsvarstyti, išspręsti, jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų apie šią problemą, kreipkitės i bus atnaujinti, jei turite kitų klausimų, prašome atidaryti naują temą