Zobraziť plnú verziu: Už sa stalo vBET pri registrácii v VB4 používa tabuľky
Ahoj
Registračný formulár na vBulletin 4.x série vBET používa tabuľky pre jazykové možnosti si vybrať zo.
VB4 je stôl voľný, a okrem chybu, že jeden jazyk je umiestnený na ľavom mieste, kde len nastavenie mena by mala byť, že by nemali používať tabuľky.
Nemôžem nájsť šablóny alebo kódu časť, kde je "vbet_language_options" definovaná tak, že môžem zmeniť sám.
Uveďte, prosím, opraviť, ktorá nepoužíva tabuľky VB4
Veľmi vám ďakujem
Kosmik
Ahoj
Vlastne generácie predvolené nastavenie jazyka pre prihlášku je napevno v / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php v funcition vbet_register_form_complete.
Za použitia vhodných HTML konštrukcia nie je chyba. To tiež nie je problém, pretože všetko je v poriadku. Tak som to presunúť tieto požiadavky časti.
Vezmite prosím na vedomie, že je najlepšie použiť správny nástroj pre správnu prácu. Predstavujeme jazykové nastavenie stĺpcov a tabuliek pre tento správny nástroj. Nie je vôbec nič zlé, je to v poriadku.
Tiež nie je pravda, že vBulletin 4.x je bez tabuliek - používa sa veľa. Jednoducho choďte na správcu CP a v šablónach hľadať <table ...
V tejto chvíli je táto zmena žiadosť zamietnutá, pretože zmena, ktorá dáva pridanú hodnotu. Ak máte konkrétne návrhy, ako by ste chceli, aby si to môžeme považovať to znova. Stále majte na pamäti, že vhodné použitie HTML konštrukcia nie je chyba:)
99% všetkých styling v používateľskom rozhraní nepoužíva tabuľky.
V registračnom formulári iba vBET časť je pomocou tabuliek.
vBulletins registrácia možnosti sú zobrazené pomocou CSS.
Okrem toho, je to stále problém, že jeden jazyk je zobrazený na ľavej strane
kde iba názov nastavenie by malo byť.
Ak si neželáte, zvážiť odstránenie používanie tabuliek aspoň opraviť problém so zobrazením na
jeden jazyk bytia zobrazené na ľavej strane pod názvom nastavenia.
Pozrite sa tu na ukážku problému: Bei Patientenfragen.net - Wir haben die Antworten registrieren (http://www.patientenfragen.net/register.php)
Ďakujem
Kosmik
Vezmite prosím na vedomie, že sa zobrazí ako je táto v účelu. Väčšina užívateľov používa všetkých 52 jazykov a chcete zobraziť ho v 4 stĺpcoch, takže sme sa zobrazí v celej voľné miesto, aby bol fit tam.
Mimochodom - budeme kontrolovať, ako to bude vyzerať, keď bude umiestnený len v 2. stĺpci (rovnako ako ďalšie možnosti a druhy), a aspoň my vám poskytne rady, ako to zmeniť:)
Ďakujem.
Tešíme sa na opravu.
Som perfekcionista, pokiaľ ide o mojej fóra a niečo malého, ako to mi vadí veľa: P
kamilkurczak
10-11-10, 14:04
Dobrý deň Kosmiku
Mám pre vás tip. Mali by ste dať nášmu stolu do <div class="rightcol"> </ div>
Čo by ste mali urobiť?
1. vytvorte kópiu tohto súboru: Fórum root / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php
2. Nájdete v tomto súbore
function vbet_register_form_complete(&$customfields_profile, &$show) {
3. v tejto funkcii nájdete:
$vbet_language_options = '<table class="multifield group" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>';
a nahradiť:
$vbet_language_options = '<div class="rightcol"><table class="multifield group" style="width: 100%" cellpadding="4" cellspacing="1" border="0"><tr>';
4. v tejto funkcii nájdete:
$vbet_language_options .= '</tr></table>';
a nahraďte
$vbet_language_options .= '</tr></table></div>';
EDITOVANIE
vyzerá dobre, takže teraz budú zahrnuté v ďalšej UVOĽŇOVANIE
Vďaka
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):