Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 4 de 4

Thread: vBET lipsa de personal pentru 2 zile lucrătoare

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Default vBET lipsa de personal pentru 2 zile lucrătoare

Bună

Având în Ming interesul clienţilor noştri, aş dori anunţa că oficially vBET echipa suport va fi absent în 08-11 iulie. Acesta este de 2 zile lucratoare + 2 zile de weekend. Va rugam sa nu plan de orice actualizări în acest moment - nu vom fi în măsură să vă ajute în cazul unor probleme.

Aş dori să îmi pare rău pentru astfel de situaţie care se întâmplă prima dată în istoria de vBET. Ştiu că ea nu ar trebui să întâmpla vreodată, dar Kamil deja planificat şi plătit vacanţe înainte el alături de noi şi am fost de planificare meu vacante având în vedere că am va substitui. În cuvinte scurte: am scrued şi eu sunt într-adevăr rău pentru că. Ca scuzele vom oferi suplimentar de 1 lună de update-uri gratuite pentru toţi clienţii noştri.

Astăzi am se va închide în mai multe probleme ca voi fi capabil înainte de concediu. Restul se va ocupa de Kamil - el va fi pe forum incepand cu luni. Eu voi fi pe mare, aşa că am vor avea nici o posibilitate, la toate să se ocupe de orice problemă - vă rugăm să nu-mi PM. Scrie pe forum, astfel încât Kamil va fi în măsură să vă ajute.

Pentru toţi clienţii noştri: Încă o dată foarte rău, şi sper că 1 lună de actualizări gratuite bonus va face să vă simţiţi că ne pasă de tine.
    Pentru toti prietenii mei: Urează-mi timp minunat!

Noroc
    Michal

PS.
    Voi da additinal de 1 lună de actualizări după revenirea. Voi înapoi de la mare 19 iulie. Simţiţi-vă liber să-mi reamintesc dacă nu veţi vedea luni suplimentare după 20-lea.
    Ultima modificare făcută de vBET; 07-07-10 la 11:30.

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Bună,

Pe forum pentru noastra este de lucru din nou.
    Sunt singur acum, dar voi încerca să ajute toate!

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Călătorie plăcută

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună

Vreau doar sa stii ca m-am întors din nou Am auzit, că au fost unele problema de server, dar a fost rezolvată de către Kamil. Eu va raspunde la toate PM şi posturile care necesită sprijinul meu, doar după manipularea câteva lucruri de afaceri de aşteptare pentru mine după vacante - aşa destul de curand.

Trip a fost minunat şi încă - bune pentru a fi înapoi
    Ultima modificare făcută de vBET; 22-07-10 la 07:41.

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •