Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 3 123 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 22

Thread: Problema cu unele cuvinte cu accens

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Default Problema cu unele cuvinte cu accens

Buna ziua,
    O altă problemă pe care am gasit, foarte extrange este faptul că unele cuvinte cu accente sunt jet în vocal cu accent (prin a spune accent vreau să spun acest lucru à).
    Dar unii sunt bine traduse. Exemplu duşman acestei propoziţii este original, în limba spaniolă şi avem acest lucru în catalană:

PHP Code:
    Només es traducirn els fòrums pròpiament per arael meu següent repte serà la galeray.

En Teoriaaixò pot fer que d'aqu poc multipliquem les visites x2 al fòrum.

Should be:
    Només es traduiran els fòrums pròpiament per ara, el meu següent repte serà la galeria.

En Teoria, això pot fer que d'
    aquí poc multipliquem les visites x2 al fòrum 
    Ultima modificare făcută de pepito69; 04-07-10 la 18:16.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Am constatat că se întâmplă cu orice limbă, atunci când traduce în engleză, de asemenea, "traducător" mananca unele voci. De ce?

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

poate lipiţi aici acest mesaj:
    Code:
    Només es traduiran els fòrums pròpiament per ara, el meu següent repte serà la galeria.

En Teoria, això pot fer que d'aquí poc multipliquem les visites x2 al fòrum
    în versiunea originală? (În prima limbă)

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Text automatically translated from: Spanish to: Romanian
    Translated text
    Da, desigur:

PHP Code:
    Solo se traducirán los foros propiamente por ahorami siguiente reto va a ser la galería.
    En teoríaesto puede hacer que de aquí poco multipliquemos las visitas x2 al foro 
    Original text

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Am verificat pe Google si este tradus bine.
    Am verificat pe forum mea de test si este tradus prea bine.

Eşti sigur că aţi făcut toate configurare şi integrarea paşi de vBET descrise în readme.html? Puteţi verifica it?

Dacă integrarea este ok, încercaţi să găsiţi un conflict cu alte mods. Pentru a face acest lucru, ar trebui să dezactivaţi alte mods fără vBET.
    După care încearcă doar să găsească această problemă.

Dacă nu intră în conflict, trimite doar ca să mă accesul la dvs. pe forum pentru admincp şi FTP prin PM. Eu va încerca să găsească un bug în codul nostru şi fixaţi-o.
    Ultima modificare făcută de kamilkurczak; 05-07-10 la 13:46.

Michał Podbielski (vBET Personal)
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Text automatically translated from: Spanish to: Romanian
    Translated text
    Numai traduce în mod corespunzător forumuri pentru acum, provocarea mea urmatoare va fi la galeria.
    În teorie, acest lucru se poate face vizite aici la scurt timp x2 multiplica la forum
    Original text

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Acesta este de lucru corect - după cum puteţi vedea în postul meu anterior după gând să traducere catalană. Cred că Google a fost traducerea în mod greşit recent, este deja corectată de către Google, dar tu ai încă în cache şi care este motivul pentru care pe forum pentru dumneavoastră tot ceea ce prezinta aţi descris.

Puteţi verifica cu uşurinţă - doar scrie pe post pe forum pentru noul dvs. cu text similar, dar cu unele modificări (deci nu vor fi luate din cache). Pun pariu că va traduce OK

Vă rugăm să reţineţi faptul că de calitate este o problemă de traducere Google. Ştiu că se pare ca am ceva liber, dar se poate verifica aici si pe forumul nostru cu messae noi, care este OK.

Cache va expira în câteva zile şi obţinute vor fi luate din nou de la Google - de data aceasta cu o mai bună calitate. Este bine sa ai mai curat cache automat

Vă rugăm să confirmaţi faptul că aceasta este ca şi cum am descris cu noi, actualizat mesaj, aşa că voi fi capabil să închidă această problemă.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Text automatically translated from: English to: Romanian
    Translated text
    Scuze nu este o problemă Google

Nu este o problema cache ... am facut testul cu cuvinte noi:

PHP Code:
    andarán
    comerán
    vería
    sería
    camión
    pelotón 
    Şi atunci când le-am traduce Catalană I a lua această:

PHP Code:
    andarn
    comern
    vera
    serà
    camin
    pelotn 

Dar, cu pagina de web a traduce Google I le avea in mod corect:

PHP Code:
    caminaran
    menjaran
    veuria
    seria
    camió
    gran grup 

Am vBulletin şi vBET ca text readme spune.

Dar, de asemenea, în engleză:
    Dacă i a scrie în limba spaniolă Exemple de acest (dar acum am vrut să facem un experiment):

PHP Code:
    seguramente estás muy contento (tricky)

seguramente estás muy contento 
    În engleză:
    PHP Code:
    you're probably very happy

certainly very happy EST 
    Prima teză este tradus drept, nu două.
    Eu pot vedea acum mai multe probleme, cuvinte cu n-au, de asemenea, probleme.
    PHP Code:
    añadir 
    este tradus în engleză ca: "aadir" şi ar trebui să fie "add"
    După cum puteţi vedea, traducerea distruge cuvântul original şi nu poate înţelege semnificaţia, şi tot are de a face cu caractere speciale. Pe forum pentru meu nu este setat ca UTF-8, dacă sunteţi interesat.

Care ar putea fi problema va rog?
    Original text
    Ultima modificare făcută de pepito69; 06-07-10 la 06:38.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am hecked din nou textul dat pe forum în alte codificare şi încă mai arată bine (de asemenea, am verificat toate cuvintele pe care le-a dat acum şi este, de asemenea, OK). vBET supprtos pe deplin forumuri nu e in UTF-8 - cele mai multe dintre clienţii noştri au forumuri în alte codificări ...

Vă rugăm să vă asiguraţi că limba mesaj este apropriatelly recunoscut. Este mesajul este in interiorul lang BBCode - dacă da atunci vă rugăm să verificaţi că nu există cod de limbă approprite. Dacă nu - are mesaj este într-adevăr în Forumul implicit limba. În cabina de cazuri - vă rugăm să pune attenstion vBET de configurare pentru detectarea limbii. Vă sugerăm să utilizaţi Google de detectare a strategiei.

Dacă limba este mesajul appropraiatelly recunoscut, apoi am chave să-l verifica pe server-ul dvs., deoarece nu suntem în stare să reproducă problema - chiar poate fi unele Apache, php bug (am avut o dată aşa ceva într-un singur client şi era lui php bug). În acest caz, vă rugăm să PM Kamil detalii de acces pentru Admin CP şi FTP. El va investiga problema. De asemenea, aveţi posibilitatea să încercaţi mai întâi să actualizaţi versiunea PHP.

De asemenea, asiguraţi-vă că vă limba maternă este setată pe forum pentru appropriatelly.
    Ultima modificare făcută de vBET; 07-07-10 la 13:11.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Aprilie 2010

Multumesc,
    Ar putea fi o problemă php, sau ceva din afara vBET. Eu va studia această:
    chiar poate fi unele Apache, php bug (am avut o dată pe ceva de genul că într-un client si a fost bug-ul lui php)

Dar în acest caz, acest lucru ar trebui să fie foarte foarte extrange.

Dacă nu i se va succes Kamil PM

Pagina 1 de 3 123 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •