Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Rezultate 1 a 7 de 7

Thread: Acces API simplu Google

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mar 2012

Default Acces API simplu Google

Trebuie să recunosc că într-adevăr nu par a fi în măsură să înţeleagă cum funcţionează povestea cheie Google API. Se pare că este un serviciu plătit şi a făcut activez meu informaţiile de facturare. Cu toate acestea, văd acum o zonă în pagina Google API care spune simplu acces API şi se pare ceva de genul asta.

Cheie pentru browser-ul apps (cu referenti)
    API-cheie: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Referenţi: Orice referer permis
    Activat pe: 25 Mar 2012 6: 56
    Activat de: xxxxxx ******** com-vă
    Obsolete cheie: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Status: Active până la 26 Mar 2012 6: 56 AM (aceasta într-adevăr nu înţeleg, această dată se schimbă tot timpul)

Deci, este acest API-cheie I 'm ar trebui să fie utilizând cu facturare sau pot găsi un alt loc unele altceva

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Bună
    Din informaţiile PM presupun au rezolva problema Da, este acest API-cheie

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mar 2012

Ei bine, atunci este, de asemenea, nu funcţionează pentru mine ca este acelaşi cu alţii. 90% din timp it manifestare traducere nu este disponibil. După 3 zile fără orice tip de suport am au acum eliminat acest mod de meu forum

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Have tu try la spre folos mai puţin limbi traduceri? Sau doar citiţi acest post despre performanţă

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mar 2012

Am încercat să doar să-l selectaţi limbile că membrii meu utilizaţi primare numai limbile europene. Cu toate acestea de fiecare dată mi-ar uita a fost arată că serviciile de traducere nu au fost disponibile. Apoi ar trebui să manual a alerga activitate programată pentru a scana din nou pentru ei şi ea ar ridica unul sau două, poate cel mai. Mi-ar apoi vedea câteva minute mai târziu că o dată a avut nici o traducere servicii disponibile din nou. Deci, după cum am plătit pentru serviciul de instalare ca nu am putut ajunge acest lucru nu contează ceea ce am făcut. Cu toate acestea, am fost încă şedinţei cu aceleaşi probleme şi după ce a petrecut 3-4 zile de luptă pe mea cu nici un ajutor sau răspuns aici am şters-o.

Deci, spun it does nu work pentru mine atât poate vă rugăm să am o restituire

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Mar 2012

Post dublu

Retrase;)
    Alăturaţi-vă Data
    August 2011

Restituirea subiect a fost discutat pe PM

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri