Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 11

Thread: cachecleaner

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Angry cachecleaner

vb 3.8 folosind cele mai noi vBET pentru VB3

Am citit, deşi posturile de aici şi nimic nu sa stabilit acest lucru, vă rugăm să ajute. Ce pot face pentru a remedia acest lucru?

Atenţie: require_once ([cale] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-o dată]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în [cale] / xxadmin / misc.php (1932): eval () " Codul de d pe linia 61

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed deschidere necesară "/ home / z / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / z / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval () "cod de d pe linia 61

Fatal error: Chemare la funcţia de nedefinit can_administer () in / home / xxxxxxx / public_html / zadmin / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php pe linia 18
    Ultima modificare făcută de chick; 13-01-11 la 20:39. Motivul: adăugat meciului

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    Vă rugăm să descrieţi aici ce trebuie să fac să-l reproduca pe forum pentru mea de test .. pentru că eu nu pot reproduce acum.

Mulţumiri

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

În vBet TOOLS în adminCP atunci când fac clic pe Cache Cleaner dă acest mesaj.

Atenţie: require_once ([cale] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-o dată]: failed to open stream: Nu un astfel de fişier sau director în [cale] / xxadmin / misc.php (1932): eval () " Codul de d pe linia 61

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed deschidere necesară "/ home / xxxxxxx / public_html / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php" (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home / xxxxxxx / public_html / xxadmin / misc.php (1932): eval ()' d codul de pe linia 61

Nu ştiu cum se poate reproduce acest lucru?

Directorul meu admin este redenumit în mod corespunzător și se pare vbet nu poate înțelege admincp este xxadmin NU admincp

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ok am inteles acum. Voi testa si intoarce-te cu soluţie pentru dumneavoastră, vă rugăm să-mi dai ceva timp.
    Mulţumiri

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

ok asa ca daca ai redenumit numele folderului admincp trebuie să afişezi acest fişier:
    vbenterprisetranslator_cachecleaner.php şi vbenterprisetranslator_ignoredwords.php
    în folderul admincp noi, deoarece nu există nici o nostru (vBET) fişiere.
    astfel:
    1. deschis încărcare / admincp folder prom vBET pachet
    2. copiaţi aceste două fişiere în directorul admincp nou.

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Acesta este deja cazul în care aceste fişiere se află (în folderul My XXADMIN RENAMED ********** în caz contrar, alte caracteristici admin vBET nu ar funcţiona ******!

Totul funcţionează ... chiar toate caracteristicile cron de muncă ... De asemenea, vbenterprisetranslator_ignorgedwords.php functioneaza bine ....

... este numai de la vbenterprisetranslator_cachecleaner.php xxadmin / care nu funcţionează.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

aşa că am ar trebui să schimbe url-ul pentru a admincp în fişier vBET. Eu va verifica şi scrie aici o vulpe rapid pentru tine.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Sunt încă de lucru pe ea. Aş dori să-l testa. Vă mulţumim pentru răbdare.

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua,
    Eu am o solutie pentru tine.

1. Du-te la admincp-> plugins si-> Administreaza Produse->
    2. în vBET găseşte produs admin_maintenance plugin
    3. în acest plugin găsi:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/admincp/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    4. şi înlocuirea cu:
    PHP Code:
    require_once(DIR'/'.$vbulletin->config['Misc']['admincpdir'].'/vbenterprisetranslator_cachecleaner.php'); 
    5. memora plugin
    6. de testare-l.

Rezolvat, vor fi incluse în DISEMINAREA următoare.
    Vă mulţumim pentru această meciului

Junior Member
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Smile

Multumesc foarte mult da care a lucrat mare problemă fixe

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente