PDA

View Full Version: Cuvântul "af" la mijlocul lunii de URL-uri

newsoftw
26-08-10, 14:57
hi fiecare dintre ...

Am actualizat vb de la 3.8.4 la 4.0.6 suita vb cu vBET 2.4.3.

după faptul că Google pentru webmasteri detectarea cuvântul "AF" în jumătatea de URL-uri de pe forum pentru orice subiect sau mesaj

http://www.newsoftworld.com/forum/af/f11/_-aaa-congratulations-bara-nawab-100-posts-aaa-_-aaa-5646/
404 (Nu a fost gasit) 1 pagini 20 august 2010

plz ajutor privind acest aspect şi cum să se stabilească sau să eliminaţi "AF" cuvânt din fire sau post.

captură de ecran:
http://i38.tinypic.com/vsdyit.jpg

Am contactat cu vbseo echipa hei ar trebui să trist la:
"Acestea sunt de la codurile de limbă traducator mod Va trebui să consulte autorului mod de sprijin pe care.."

. meu htaccess detalii:

<IfModule Mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</ IfModule>

Comentariu # linia următoare (adăugare în "#" la început)
# Pentru a dezactiva funcţiile de mod_rewrite.
Vă rugăm să reţineţi #: tu încă mai trebuie să dezactivaţi hack în
# Panoul de control pentru a opri vBSEO url rescrieri.
RewriteEngine On

# Unele servere necesită Rewritebase directivă care urmează să fie
# Activat (elimina "#" la început pentru a activa)
Vă rugăm să # Notă: Când activată, trebuie să includă calea de
# În folderul rădăcină vB (de exemplu RewriteBase / forum /)
# RewriteBase /

RewriteCond% {} ^ HTTP_HOST www \\!. Newsoftworld \\. Com
RewriteRule (.*) http://www.newsoftworld.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ forum / ((urllist | sitemap) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Pe forum pentru / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ forum / ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Pe forum pentru / vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
RewriteRule ^(.+)$ pe forum pentru / vbseo.php [L, QSA]

#************************************************* ***********-

# Reguli pentru link-uri SEO obţinute cu vbSEO (trebuie să fie incluse înainte de toate normele la vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ forum / ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Pe forum pentru / vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

Multumesc în ADVNS
Salutari
Admin din NSW
Ayaz Ali

kamilkurczak
27-08-10, 15:34
după ce aţi obţinute:

http://www.newsoftworld.com/forum/f11/_-aaa-congratulations-bara-nawab-100-posts-aaa-_-aaa-5646/?language=pl
acest lucru nu este ok:
?language=pl

Deci, du-te la admincp-> vBET-> Main si efectuati o configuraţie bună.

Traducere set de tip link-uri pentru a crea URL-uri în conformitate cu legătură într-un consens SEO (de exemplu '/ en / adresa ")

şi

setaţi tipul de legătură într-VBSEO_URI

kamilkurczak
27-08-10, 16:13
Ahh utilizaţi o versiune gratuită.
vă rugăm să căutare meniu vBET aici
Configurarea în AdminCP -> vBulletin Opţiuni -> vBulletin Opţiuni -> vB Enterprise Traducator

pare rău pentru că

ok aici, aveţi o instrucţiune de configurare:
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456

5. Configure in AdminCP -> vBulletin Options -> vBulletin Options -> vB Enterprise Translator
You MUST configure at least Forum language option. NOTE that there are some other important options - especially if your forum is in subdirectory or if you use vbSEO.

newsoftw
28-08-10, 18:57
mulţumesc pentru răspuns ...

domnule am făcut toate şedinţei de mai sus sunt ofere u-mi că după traducator vBET de lucru oprit şi arată eroare 404.

atunci când adaug fisierul: vbseo_sitemap_functions.php în directorul vbseo_sitemap pentru vbseo sitemap 2.6b, după care nu sitemap raportul va fi deschisă şi, de asemenea, Google webmaster, nu detecta, de asemenea, siemap mijloace de lucru nu

plz, de asemenea, a verifica meu şedinţei haccess. fişier şi este ok sau nu?

<IfModule Mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</ IfModule>

Comentariu # linia următoare (adăugare în "#" la început)
# Pentru a dezactiva funcţiile de mod_rewrite.
Vă rugăm să reţineţi #: tu încă mai trebuie să dezactivaţi hack în
# Panoul de control pentru a opri vBSEO url rescrieri.
RewriteEngine On

# Unele servere necesită Rewritebase directivă care urmează să fie
# Activat (elimina "#" la început pentru a activa)
Vă rugăm să # Notă: Când activată, trebuie să includă calea de
# În folderul rădăcină vB (de exemplu RewriteBase / forum /)
# RewriteBase /

RewriteCond% {} ^ HTTP_HOST www \\!. Newsoftworld \\. Com
RewriteRule (.*) http://www.newsoftworld.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ forum / ((urllist | sitemap) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Pe forum pentru / vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ forum / ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Pe forum pentru / vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | imagini) /
RewriteRule ^(.+)$ pe forum pentru / vbseo.php [L, QSA]

#************************************************* ***********-

# Reguli pentru link-uri SEO obţinute cu vbSEO (trebuie să fie incluse înainte de toate normele la vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / forum / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / pe forum pentru / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ forum / ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Pe forum pentru / vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

De asemenea, regula de mai jos care am folosi pentru link-ul meu vechi de la limba =? la PL / AF / forum / pentru redirecţionarea Google

1. RewriteCond% {QUERY_STRING} (hl =) (zh-TW | zh-CN |..)$
RewriteRule ^(.*)$ http://% {HTTP_HOST} / $ 1 \\? Limbă =% 2 [L, R = 301]

2. RewriteCond% {QUERY_STRING} (hl = | limba =) (zh-TW | zh-CN | ..)
RewriteRule ^(.*)$ http://% {HTTP_HOST} /% 2 / $ 1? [L, R = 301]

plz HEP cu privire la acest aspect.

Multumesc în ADVNS
Salutari
Admin din NSW
Ayaz Ali

kamilkurczak
29-08-10, 15:57
Reguli pentru link-uri SEO obţinute cu vbSEO (trebuie să fie incluse înainte de toate normele la vbseo.php)

<IfModule mod_security.c>
SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

# Comment the following line (add '#' at the beginning)
# to disable mod_rewrite functions.
# Please note: you still need to disable the hack in
# the vBSEO control panel to stop url rewrites.
RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
# enabled (remove '#' at the beginning to activate)
# Please note: when enabled, you must include the path
# to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forum/)
#RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.newsoftworld\.com
RewriteRule (.*) http://www.newsoftworld.com/$1 [L,R=301]

#Rules for SEO translation links with vbSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule ^(.+)$ forum/vbseo.php [L,QSA]

#************************************************************-

ceea ce acum?

newsoftw
29-08-10, 16:56
mulţumesc pentru răspuns

domnule adaug toate regulile care sunt ofere u ca mai sus, dar încă aceeaşi pagină eroare 404 arată:
http://www.newsoftworld.com/forum/af/

sitemap şi de lucru începe

Nu ştiu de ce nu de lucru cu mine?

mulţumiri

kamilkurczak
31-08-10, 13:44
dosarul în care este fişierul (. htaccess)?
în dosarul pe forum pentru? dacă nu puteţi copia acest fişier în folderul pe forum pentru?
pune în acest fişier 'pe forum pentru "dosar

SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

RewriteEngine On

#RewriteBase /

#Rules for SEO translation links with vbSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

RewriteRule ^forum/((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^forum/((urllist|sitemap).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ forum/vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

newsoftw
31-08-10, 14:29
mulţumesc pentru răspuns

d-le meu. htaccess nu este în dosar şi pe forum pentru dosarul meu htaccess. este prezent în directorul rădăcină
văr mea CMS este rulat de la rădăcină şi se execută pe forum pentru de la sub-directorul "pe forum pentru" dosar.

kamilkurczak
31-08-10, 15:38
astfel, a pus jusy un fişier htaccess. de la postul meu anterior în dosarul pe forum pentru dvs.
(Forum)

newsoftw
31-08-10, 20:17
mulţumesc pentru răspuns

domnule, atunci când am mutarea mea htaccess din directorul rădăcină în dosar pe forum pentru astfel pe forum pentru meu nu este corect de lucru coz am folosit regula vbseo şi în cadrul şedinţei firul de mai jos.:

http://www.vbseo.com/f5/vbseo-3-5-release-candidate-1-here-39776/index10.html # post254125

în acest thread am folosit forumuri / (sau alt nume de folder) vb4 regulă instalaţi şi şedinţa astfel încât acesta este motivul pentru care i-am pus dosarul meu htaccess. în directorul rădăcină.

plz a verifica firul vbseo pe motiv de plasat fişierul htaccess. în directorul rădăcină.

Deci, cum i se poate rezolva această problemă.

mulţumiri

kamilkurczak
31-08-10, 21:39
fişierul vechi pot fi în directorul rădăcină. dar dosarul de la postul meu anterior va rugam sa pus într-o "pe forum pentru" dosar.

Ar trebui să aveţi la fişiere. un htaccess în folderul rădăcină şi pe. (de la postul meu), în "pe forum pentru" folder

newsoftw
05-09-10, 10:38
mulţumesc pentru răspuns

domnule, atunci când am plasat o copie a dosarului haccess în directorul rădăcină şi unul dintr-un director pe forum pentru astfel după care pe forum pentru meu ma dau jos de eroare.:

Nu a fost găsit
Documentul solicitat nu a fost găsit pe acest server.

Web Server la newsoftworld.com

asa ca am eliminat htaccess. din directorul rădăcină.

vBET
05-09-10, 20:45
În acest moment, am vedea că link-urile dvs. traducerile nu sunt de lucru la toate. Vă rog să-mi te-a vindecat reale conent htaccess din directorul pe forum pentru dumneavoastră..

newsoftw
06-09-10, 11:08
mulţumesc pentru răspuns.

. domnule mea htaccess este plasat în directorul rădăcină şi nu sunt prezente în Catalogul pe forum pentru articolul de noi sau de vbseo şedinţei în jos thread:
vBSEO 3.5 Release Candidate 1 este aici! - VBulletin SEO Forum (http://www.vbseo.com/f5/vbseo-3-5-release-candidate-1-here-39776/index10.html # post254125)

în acest thread am folosit forumuri / (sau alt nume de folder) vb4 regulă instalaţi şi şedinţa astfel încât acesta este motivul pentru care dosarul meu htaccess. plasate în directorul rădăcină.

. întreaga mea htaccess în directorul rădăcină:

SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

RewriteEngine On

#RewriteBase /

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forum/$2 [L,QSA]

vă rugăm să rezolvaţi această problemă văr Google pentru webmasteri este detectat pana la 82000 legătură într-ca 404 de pagini şi dacă aveţi soluţie corectă, astfel i se va elimina aceasta văr definitiv site-ul meu ranking jos zi de zi şi, de asemenea, Sitemap-ul meu, nu lucrează, de asemenea din ultimele 12 de zile.

Vă mulţumim şi nu minte

vBET
06-09-10, 20:43
Vă rugăm să reţineţi faptul că nu am folosit. Htaccess în folderul alte acel director pe forum pentru. Deci, soluţia de mai jos nu a fost testată. Inca mai spera că ar trebui să ajute.

SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

RewriteEngine On

#RewriteBase /

RewriteRule ^forum/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=forum/$2 [L,QSA]

newsoftw
07-09-10, 19:13

traducator vBET este de lucru incepe, dar la fiecare lucrurile arată greşit ca şi vă rugăm să verificaţi link-ul de mai jos:
http://www.newsoftworld.com/forum/af/

asa ca acum modul în care i se poate rezolva această problemă.

mulţumiri

vBET
07-09-10, 19:22
Vă rugăm să consultaţi aici:
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq.html # post1537

newsoftw
07-09-10, 20:19

1. Nu ati instrucţiuni de teren necultivat de instalare. Trebuie să configuraţi limba opţiune pe forum. Trebuie doar să configuraţi mod:
a) Am Reupload depună toate la directorul pe forum pentru meu şi apoi adaug htaccess. directorul rădăcină pentru a-mi cu şedinţa de mai sus. htaccess care a furnizat de tine.
acum mi haccess fişier.:

SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off
</IfModule>

RewriteEngine On

#RewriteBase /

RewriteRule ^forum/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=forum/ [L,QSA]
RewriteRule ^forum/(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ forum/vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=forum/$2 [L,QSA]

b) apoi am editat vbseo_sitemap_functions.php, în directorul vbseo_sitemap pentru Integrare:

Căutare:

vbseo_log_entry("
[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");

Şi loc după ce ...

Pentru SEO link-uri

//additional code
$alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','de','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');
if(!$archived) {
$strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");
$currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, 1, $archived);
$currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost);
$currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost);
$lastpost =& $threadrow['lastpost'];
$vbseo_stat['t'] += sizeof($alanguages);
foreach($alanguages as $language) {
vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);
}
}
//end additional code

c) pe forum pentru limba engleză =
d) tip de legătură = VBSEO_URI
e) directorul Forum = / pe forum pentru
f) tipul de traducere link-uri = Creează URL-uri în conformitate cu legătură într-un consens SEO (de exemplu '/ en / adresa ")

2. Puteţi seta greşit la Google Translation cheie API - setaţi-o la valoarea corespunzătoare sau scoateţi-l (nu a informat - pur şi simplu setată corespunzător)
un timp) o am verificat cu Google API-cheie şi o dată fără API Google cheie, dar în continuare aceeaşi eroare.

3. Pentru unii motiv a fost blocat de către Google
a) pot crea noul fişier în directorul rădăcină ca test.php nume, care este raportul de mai jos:
http://www.newsoftworld.com/test.php

Starting translation test
Test result: {"responseData": {"translatedText":"powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
Test error:

înseamnă am făcut toate şedinţei, dar încă aceeaşi problemă cu mine.

asa ca acum ceea ce fac pentru aceasta problema pentru a remedia problema.

mulţumiri

newsoftw
12-09-10, 19:46
Sunt de aşteptare 4 răspuns, dar încă nu orice ajutor ....

mulţumiri

vBET
16-09-10, 16:09
Vă rugăm să PM-mi acces la detaliile dvs. Admin CP şi FTP. Aşa cum am scris înainte de a nu am folosit înainte de vBET cu dosarul pe forum pentru. Htaccess afara. Mă uit pe ea din nou, dar nu a găsit nimic - am nevoie să-l verifica pe forum.

De asemenea, puteţi utiliza doar. Htaccess din interiorul folderului pe forum pentru (nevoie de schimbări reale în rues), cum ar fi vBET acceptă chiar acum.

newsoftw
16-09-10, 19:18
Vă mulţumim pentru răspuns domnule.

I-am trimis pe toţi meu VB Admin CP şi detaliile de acces FTP în PM şi vă rugăm să verificaţi-l.

mulţumiri

vBET
16-09-10, 19:28
Da - doar a văzut şi verificate. Accesul este în regulă, dar eu nu pot găsi pe FTP dvs. directnory pe forum pentru dumneavoastră şi nici nu htaccess. (A se vedea PM). Vă rugăm să PM-mi locaţiile exacte.

newsoftw
16-09-10, 20:38
mulţumesc pentru răspuns domnule.

vă rugăm să verificaţi din nou PM meu (trimis la tine).

mulţumiri

vBET
16-09-10, 23:08
Aţi avut în normele:

redirecţionat pe forum pentru = / şi redirecţionat pe forum pentru = / 2 $

Ar trebui să fie:

redirecţionat = / forum / şi redirecţionat = / pe forum pentru / 2 $

Cauză găsit şi corectată, astfel încât pagini traduse sunt generatoare de acum.

Acum aveţi o problemă mai mult - stiluri nu sunt de lucru.

newsoftw
17-09-10, 06:53
multumesc pentru ajutor mare.

Am găsit o soluţie mai bună este că am scos vBET din forumul meu, iar acum de încărcare serverul de baze de date şi de eroare ambele sunt rezolvate coz atunci când orice caroserie deschisă legătură într-apoi traduse de pe forum pentru meu, aşa că ia foarte mult timp nu trebuie să fie deschise şi în cazul în care link-ul este aşa că nu prezintă nici un stilurile pe pagini traduse.

asa ca acum doar până-mi cum de a opri Google link-uri de redirecţionare tradus înseamnă atunci când am scos Google vBET căutare încă legătură într-traduse din forumul meu.

Ei bine, eu sunt foarte recunoscător, care să mă ajute în această problemă.

mulţumiri

vBET
20-09-10, 12:44
Articolul, care se va redirecţiona toate paginile traduse nu a tradus una din urmatoarele:

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2 [L,QSA]

Vă rugăm să îl adoptă pentru cazul dvs. speciale şi testaţi-l.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET Translator 4.10.1