PDA

View Full Version: vBSEO şi VB Traducator Enterprise

pitu120
09-08-10, 23:02
Hi!

Am o problemă cu setarea link-uri prietenoase pentru vB Enterprise Traducator 2.4.3

Eu am asa ca am stabilit vBSEO:
Tip legătură într-VBSEO_URI
SEO obţinute reat link-uri de tip URL-uri Potrivit legătură într-consens (de exemplu '/ en / adresa ")

Am adăugat. Htaccess

#rules for SEO translation links without vbSEO

RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]

#************************************************************-
#Rules for SEO translation links with vbSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
#RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Unul dintre intrare şi selectaţi de exemplu, în limba engleză înainte domena.pl / bord / ro / Din păcate, se transformă într-o pagină cu informaţii care un forum cu ID-ul specificat nu a fost găsit, vinul este pe partea unor redirecţionare.

Aş adăuga că, desigur, fără modificarea linkurile de prietenos mare de lucrări.

Poate că cineva a avut o problema asemanatoare sau stie ce fac eu gresit.

Al tău,
Rafal

kamilkurczak
10-08-10, 11:29
A fost mutat la vBET2.4.x versiunilor gratuite.

După cum văd ai un vBSEO, ci doar te uiţi la dumneavoastră. Htaccess. Acum aveţi norme de vBET fără vBSEO, dar ar trebui să aibă reguli pentru vBET cu vBSEO.

Deci, doar normele decomentaţi pentru vBSEO şi normele comentariu pentru vBET fără vBSEO.

pitu120
10-08-10, 12:29
Am adăugat. Htaccess doar normele de vBSEO.

# Reguli pentru link-uri SEO obţinute cu vbSEO (trebuie să fie incluse înainte de toate normele la vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar = & redirecţionat / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

După introducerea domena.pl / bord / fr / de exemplu, Forumul mesajul specificat este nevalid. Dacă aţi urmat un link valabil, vă rugăm să anunţaţi administratorul.

VBSEO-l trateaza ca pe un departament şi nu-l pot găsi.

@ Editare.
Regulamentul introduce în dosar, nu în vBSEO panoul.

kamilkurczak
10-08-10, 13:34
poti lipi dvs. aici toate. htaccess?

pitu120
10-08-10, 22:38
Deja bine. Am pus regulă rău.

kamilkurczak
11-08-10, 11:20
În ceea ce cred. Mulţumiri Ok pentru confirmare

yak983
20-09-10, 15:00
Am unele probleme .. Al muncă legătură într-dar nu la pagina de index

forum.com / idlanguage /

acest lucru este meu. htaccess

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1? & redirect = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang =? 1 dolar & redirect = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
# RewriteRule ^ ((arhiva /)?(.* \\ php (/.*)?))$. Vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-f!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d!
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | fuziune | imagini) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
20-09-10, 17:49
Care este adresa URL de pe forum? Are conţine Culegere de pe forum pentru în el? Dacă da - vă rugăm să notaţi că trebuie să editaţi şi să adăugaţi reguli pe forum pentru Culegere de acolo (a se vedea descriere pentru normele htaccess.).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1