PDA

Zobrazit plnou verzi: vBSEO a VB Překladatel Enterprise

pitu120
09-08-10, 23:02
Dobrý den!

Mám problém s nastavením přátelské vazby pro VB Překladatel Enterprise 2.4.3

Mám tak jsem vBSEO:
Typ vazby VBSEO_URI
Překlad odkazy typu reat URL SEO Podle odkaz shoda (tj. "/ en / adresa)

Dodala jsem. Htaccess

#rules for SEO translation links without vbSEO

RewriteEngine On

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [L,QSA]

#************************************************************-
#Rules for SEO translation links with vbSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

#RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
#RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Jeden ze vstupních a vyberte např. anglický dopředu domena.pl / deska / en / Bohužel, otočí stránku s informacemi, které fóra se zadaným ID nebyl nalezen, víno je na straně některých přesměrování.

Chtěl bych dodat, že samozřejmě, že beze změny přátelských vazeb funguje skvěle.

Možná, že někdo měl podobný problém, nebo ví, co dělám špatně.

S pozdravem,
Rafal

kamilkurczak
10-08-10, 11:29
Přesunuto do Zdarma Verze vBET2.4.x.

Jak vidím, máte vBSEO, ale stačí se podívat do svého. Htaccess. Nyní máte pravidla pro vBET bez vBSEO, ale měli byste mít pravidla pro vBET s vBSEO.

Takže, prostě vložte pravidla pro vBSEO a komentovat pravidla pro vBET bez vBSEO.

pitu120
10-08-10, 12:29
Dodala jsem. Htaccess pouze pravidla vBSEO.

# Pravidla pro překlad spojení s vbSEO SEO (musí být zahrnuta dříve, než všechna pravidla vbseo.php)
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

Po zadání domena.pl / deska / FR / např. zprávy byl zadán neplatný Forum. Pokud jste postupovali platný odkaz, upozorněte administrátora.

VBSEO jej považuje za oddělení a nemůže najít.

@ Edit.
Pravidla vložena v souboru, ne v vBSEO panelu.

kamilkurczak
10-08-10, 13:34
Zde můžete vložit svůj vůbec. htaccess?

pitu120
10-08-10, 22:38
Již dobře. Dal jsem špatná pravidla.

kamilkurczak
11-08-10, 11:20
Jak jsem si. Ok, díky za potvrzení

yak983
20-09-10, 15:00
Mám nějaký problém .. Al odkaz práce, ale ne na hlavní stránku

forum.com / idlanguage /

To je můj. htaccess

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & přesměrování = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php Mapa = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
# RewriteRule ^ ((archiv /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-D
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | spojení | obrázky) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]

vBET
20-09-10, 17:49
Jaká je vaše forum URL? To obsahuje fórum adresáře v něm? Pokud ano - prosím, na vědomí, že je nutné upravit pravidla a přidat forum Directory tam (viz popis pravidel htaccess.).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1