View Full Version: Rezolvate Întotdeauna redirecţionarea înapoi la domiciliu ....
Bună,
în primul rând: bucată mare de software ... am platit cele 90 de bug-uri şi a fost o placere ...
L-am instalat si ruleaza avantajos, atât timp cât am optiunea "Adauga parametru la URL-ul limbă (de exemplu," adresa? Limbă = en ")
Creaţi URL-uri în conformitate cu legătură într-un consens SEO (de exemplu '/ en / adresa ")".
Dar, de îndată ce am comuta la "Creaţi URL-uri în conformitate cu legătură într-un consens SEO (de exemplu '/ en / adresa"), "Am unele probleme ....
Verificaţi această pagină:
Pedi / cabfo / rum.com / forum / de / forum.php
Vă rugăm să ştergeţi / în tricicletă cuvântul ....
De îndată ce am faceţi clic pe orice fir se duce înapoi la Acasă limba engleză ....
Mmmmmh ....
Am adăugat root / forum, definit comandantul limba engleza si a adaugat la htaccess:
RewriteEngine On
# Reguli pentru link-uri SEO obţinute fără nici un motor de SEO (pe link-urile prime vBulletin)
# Dacă utilizaţi "adrese URL Rewrite Mod amicale" vB pune apoi aceste norme chiar înainte de normele vB
RewriteRule arhiva / index.php / $? 2 & limba = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php limbă =? $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 dolari? Limbă = $ 1 [QSA]
Orice indiciu care ar putea fi greşit?
Mulţumesc
Gerald
Update: am întotdeauna o eroare 404 folosind "Creaţi URL-uri în conformitate cu legătură într-un consens SEO (de exemplu '/ en / adresa')"....
Aşa că am revenit la limba Adaugă parametru la URL-ul (de exemplu, "adresa? Limbă = ro"), care lucrează la acest moment ...
Ar fi minunat dacă aţi putea ajuta să-l locul de muncă
Tx
Bună.
După cum văd că este de lucru acum - vă rugăm să confirmaţi Dacă I lipseşte ceva:)
Cel mai important lucru - nu aţi setat "stricte" pentru opţiunea "Punerea în aplicare a URL-ul Canonical" - aceasta este necesară, în caz contrar vei pierde SEO. Vă rugăm să consultaţi readme.html din pachetul de vBET şi necultivate vB instrucţiuni de configurare.
Bună Michal,
Multumesc - am trecut la "Punerea în aplicare a URL-ul Canonical" acum.
Acesta funcţionează, dar problema încă există ...
Configuratia mea chiar acum:
ON URL-uri Friendly avansată
Pe Creaţi URL-uri în conformitate cu legătură într-un consens SEO (de exemplu '/ en / adresa ")
. Htaccess ca mai sus / ca în ReadMe.
Functioneaza merge, de exemplu, într-o traducere germană - am posta un slash în URL-ul ca nu am permisiunea de a posta adrese URL ...
p/edicabforum.com/forums/de/forumdisplay.php/32-Introduce-Yourself
Everythin OK
Url-ul de mai sus este acum
p/edicabforum.com/forums/de/32-Introduce-Yourself
şi mă 404 Erori de.
RewriteEngine On
# Reguli pentru link-uri SEO obţinute fără nici un motor de SEO (pe link-urile prime vBulletin)
# Dacă utilizaţi "adrese URL Rewrite Mod amicale" vB pune apoi aceste norme chiar înainte de normele vB
# RewriteBase / forum /
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-s [OR]
RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME-l [OR]
RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}-d
RewriteRule ^ .* $ - [NC, L]
# Forum
RewriteRule ^ fire / showthread.php .* [QSA]
RewriteRule ^ forum / forumdisplay.php .* [QSA]
RewriteRule ^ membri / .* member.php [QSA]
RewriteRule ^ bloguri / .* blog.php [QSA]
RewriteRule ^ intrări / .* entry.php [QSA]
# MVC
RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $ 1.php r = $ 2? [QSA]
# RewriteBase / forum /
RewriteRule ^ fire / showthread.php .* [QSA]
RewriteRule ^ forum / forumdisplay.php .* [QSA]
RewriteRule ^ membri / .* member.php [QSA]
RewriteRule ^ bloguri / .* blog.php [QSA]
RewriteRule ^ intrări / .* entry.php [QSA]
# MVC
RewriteRule ^(?:(.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $ 1.php r = $ 2? [QSA]
URL-ul este convertit în
p/edicabforum.com/forums/forums/32-Introduce-Yourself
După cum vedeţi: Aceasta a adăugat forum încă o dată ... şi mă "Forum specificat este nevalid."
Deci cred că problema este htaccess şi normele .... mea este VB (vBulletin 4.0.2 Patch Level 1 ).... Cred ca prima am pentru a remedia această problemă cu VB si apoi pentru a încerca din nou .. ..
Saludos
Gerald
În cazul în care lucrează la stabilirea cu unul dintre URL Friendly este o veste bună - nu aveţi probleme cu vBET:.) Deci - atunci când vă schimbaţi URL-Friendly pentru a rescrie Mod aveţi de eroare - înseamnă că problema este în htaccess la fel ca suspect.
Anul - asiguraţi-vă că fişierul htaccess este OK pentru normala (nu traduse) URL-uri.. Deci, stabilit acolo normele necesare de către VB şi testaţi-l. După aceea a pus normele vBET ÎNAINTE normele vB. Acesta este modul în care arată htaccess pe noastre de testare pe forum pentru vB4.:
RewriteEngine On
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
#vB FRIENDLY URL RULES
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
RewriteRule ^threads/.* showthread.php [QSA]
RewriteRule ^forums/.* forumdisplay.php [QSA]
RewriteRule ^members/.* member.php [QSA]
RewriteRule ^blogs/.* blog.php [QSA]
ReWriteRule ^entries/.* entry.php [QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]