PDA

View Full Version: De ce bengali nu este inclus?

Forum Lover
28-02-10, 02:53
Aşa cum am putea vedea bengali este susţinută de Google.

Aş dori să aveţi versiunea de plătit puternic, dar trebuie să fie incluse bengali prea.

Orice promisiuni vă rog? :)

Am încercat să pun nişte ref de la Google, dar se pare că nu am voie să împărtăşiţi link-uri externe încă. : (

vBET
28-02-10, 04:36
Vom adăuga în fiecare limbă care va fi pe deplin susţinută de Google. Ad acest moment Google nu acceptă în totalitate bengali obţinute.

Iată lista de limbi acceptate în totalitate: Google Translate (http://translate.google.com/)

Şi de un sprijin deplin vreau să spun - la orice altă limbă din listă.

Vă pot să vă promit că ne va sprijini fiecare limbă în parte din această listă. Deci, dacă noi limbi apar acolo noi vom adăuga:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations