PDA

View Full Version: Întrebările la care înainte de cumpărare ...

kaiser1313
12-02-10, 00:22
Ei bine, inainte de a cumpara acest mod pe care eu chiar arata foarte bine am stii cateva lucruri: 1 .- Aceasta sprijină vBSEO vbulletin4 şi 3.5RC2, plus-sitemap-generator de vBSEO-2.6 şi vbadvanced4? 2 .- Aceasta reflectă, de asemenea, plugin-uri care sunt instalate pe forum? 3 .- scriem reguli personalizate am în vBSEO ar fi, de asemenea, tradus în fiecare caz? 4 .- Am un mod de a genera automat tag-uri pentru fiecare element este postat, ceea ce se va întâmpla cu aceste etichete? Ar avea ca rezultat în fiecare caz? 5 .- Pentru ambele vBSEO şi auto-etichetare mod I adăuga liste de cuvinte goale, acum am adăugat o listă de spaniola (limba pe forum pentru implicit) şi engleză, dacă pot instala traducător ar trebui să adăugaţi lista de cuvinte goale, la toate aceste limbi? Sper să răspundă ... Saludos ...

vBET
15-02-10, 11:18
1 .- acesta va fi compatibil cu vB4 foarte curând. Suntem Lucrez acum la vBET 4.0.0 versiunea care va fi compatibil cu vB4 - acesta va fi lansat la începutul marşului. În următoarele versiuni vom face compatibil cu vBSEO3.5 şi acest lucru se va întâmpla, de asemenea, în curând. acest site 4.x vBET compatibil cu vbseo-sitemap-generator este, de asemenea, în planurile. Noi nu a făcut încă nici o planuri cu privire la integrarea cu vbadvanced4.

2 .- a tradus conţinutul outhput html. Deci, dacă plugin alte afectează, atunci ti va fi tradus. În cazul în care se face prin Ajax, apoi în mod implicit i nu vor fi traduse (în cazul în care nu este integrat cu vBET), deoarece nu este parte din html de ieşire. Puteţi încerca, gratuit ultima versiune prima şi a vedea în direct. Aici este pentru vB4: Traducator vB Enterprise - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456)

3 .- Nu am de testare. Dacă rescrierea este de lucru ca vB cârlig şi se întâmplă înainte de global_complete sau în global_complete cu scopul de executare mai puţin de 1000, atunci acesta va fi tradus.

4 .- Care sunt exact Tagger utilizaţi?

5 .- Nu. Acestea vor fi pur şi simplu incluse în URL.

În caz de întrebări viitoare - doar întreb:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1