Přihlášení

Zobrazit plnou verzi: Otázky před koupí ...

kaiser1313
12-02-10, 00:22
Dlouho předtím, než koupi tohoto mod, že jsem opravdu vypadá velmi dobře znám několik věcí: 1 .- Podporuje vBSEO vbulletin4 a 3.5RC2, plus-Mapa-generátor vBSEO-2.6 a vbadvanced4? 2 .- Odráží také pluginy, které jsou nainstalovány na tomto fóru? 3 .- re psaní vlastních pravidel mám na vBSEO by být rovněž přeložena v každém případě? 4 .- Mám mod pro automatické generování tagů každé položky je vyslán, co by se stalo s těmito štítky? By mělo za následek v každém případě? 5 .- Pro oba vBSEO a self-označení mod přidám seznam prázdných slov, teď jsem přidal seznam španělština (fóra výchozí jazyk) a angličtinu, když jsem nainstalovat překladatel by měl přidat na seznam prázdná slova vůbec ty jazyky? Doufám, že odpověď ... Saludos ...

vBET
15-02-10, 11:18
1 .- bude kompatibilní s VB4 velmi brzy. My jsme nyní pracuji na vBET 4.0.0 verzi, která bude kompatibilní s VB4 - to vyjde na začátku března. V příštím vydání se budeme aby byl kompatibilní s vBSEO3.5, a to se také stane brzy. Díky vBET 4.x kompatibilní s vbseo-Mapa-generátor je také v plánu. Nechtěli jsme udělat ještě nějaké plány na integraci s vbadvanced4.

2 .- přeložena obsah outhput html. Takže pokud ostatní plugin ovlivňuje výstup pak ti bude přeložen. Pokud je ze strany Ajax pak standardně nebudu překládat (pokud není integrován vBET), protože není součástí výstup HTML. Můžete zkusit free verzi první a vidět to v živém. Zde je pro VB4: VB Enterprise překladatel - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=232456)

3 .- My jsme vyzkoušet. Pokud je přepisování pracuje jako VB háček, a to stane dříve, než global_complete nebo global_complete s výkonem, aby méně než 1000, pak bude přeložen.

4 .- Jaké tagger právě používáte?

5 .- No ty budou pouze součástí URL.

V případě budoucích otázek - zeptejte se:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1