PDA

View Full Version: În considerare Suport pentru subdomenii

tavenger5
15-04-13, 11:52
De exemplu, du-te la site.com / ES / thread-url.html la es.site.com / thread-url.html

Acest lucru poate ajuta la orice afectează negativ ciudat pe domeniu de top SEO.

vBET
16-04-13, 15:39
Trebuie să verificaţi cu atenţie posibilitatea de a sprijini subdomenii.
În acest moment vad probleme posibile în URL-ul de urmărire funcţionalitate, care pur şi simplu ignora toate URL absolut care nu sunt incepand de Forumul URL descrise în vBulletin de configurare.
Asemenea şi URL-uri Friendly de vBSEO poate face unele probleme.
În cele din urmă ştiu subdomenii va necesita configuraţii din partea de server.

Deci in acest moment avem să-l ia în ancheta, înainte de a ne va fi gata să decidă merită să merg pentru ea sau nu.

tavenger5
18-04-13, 17:30
Vă mulțumim pentru considerare această Michal, apreciez asta. Îmi dau seama că ar fi unele probleme de rezolvat.

magmf
08-05-17, 19:53
Eu sunt încă în aşteptare pentru această caracteristică ;) ar face lucrurile perfect deoarece google webmaster tools considera un subdomeniu, asa ca am putea avea o alta crawl viteză pentru fiecare limbă

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1