PDA

View Full Version: Deja adoptată Vă rugăm să vă locul de muncă plătite cu vBET MS API

Snake
29-09-11, 18:13
OK deci după ce a constatat API Google va costa $$$$$$ i prin e-mail MS.

Detalii lor / de stabilire a preţurilor este, după cum urmează.

* Fiecare pagina a rezultatelor returnate de o interogare utilizează o singură tranzacţie (TX) şi va conta pentru limita tranzacţia. O pagină de rezultate se pot întoarce până la 100 de inregistrari, dar niciodata nu va reveni mai mult de 100 de înregistrări.

Abonamente activ: Inscriere Limited

£ 105.43/month abonament *
(16000 tx / lună) gratis **
£ 52.72/month abonament *
(8000 tx / lună) gratis **
£ 39.54/month abonament *
(6000 tx / lună) gratis **
£ 26.36/month abonament *
(4000 tx / lună) gratis **
€ 0,00 abonament *
(2000 tx / lună)

https://datamarket.azure.com/dataset/1899a118-d202-492c-aa16-ba21c33c06cb

M-am înscris şi a primit o cheie API, dar încă o dată vBET nu funcţionează, tot ce primesc este de pagini goale

Fanii de călătorie (http://www.travel-fans.com)

vBET
07-10-11, 13:22
Desigur acceptate. Chiar acum, eu sunt optimizarea comunicate ultima care marca furnizori ca indisponibile mai des că este necesar. Ca rapidă ca acest lucru va fi rezolvată şi lansat ne va lucra pentru a sprijini MS plătit. Acest lucru este cel mai înalt priorităţile.

vBET
21-10-11, 03:08
Am doar trimite e-mail la Microsoft cu câteva întrebări despre sprijinirea paid traducere. Am de gând să o susţină în următoarea versiune:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1