PDA

View Full Version: Rezolvate Fără vorbesc intre ele un steag, Sant vBET în priv

Maciej
07-04-11, 21:58
Wszystko jest w miarę dobrze..

1.Po za SANT VBET w wiadomościach prywatnych..
Po co to jest i jak to wyłączyć... jak ktoś dostaje wiadomość wyświetla mu
****> SANT VBET nick SANT VBET ceea ce se presupune a fi publicitate sau place? :) 2. După instalarea Photopost VB 4.1.3 has no steaguri la Galeriile ca introduce... Ca şi cum toate ok, dar când semnalizatorii sunt numai cadrul. Voi adăuga că, odinstalowałem şi instalowałem totul din nou... O soluţie Road Administracjo?

kamilkurczak
08-04-11, 08:25
posibil să aveţi un conflict (cu un alt modem de exemplu). Ştii ce, puteţi dezactiva alt mod, şi se lasă doar pe vBET şi a vedea dacă acesta încă mai este. ceea ce vedeţi la ştiri sunt observaţiile făcute de vBET să nu pentru a marca ceea ce trebuie să fie tradus (am înţeles că acesta este un nume de utilizator). Dacă sunteţi un mod de a elimina comentarii - opriţi-l şi a vedea dacă acesta funcţionează.

Maciej
11-04-11, 23:53
joinadventures.com / galerie / index.php

Ce i se poate face pentru a posta fotografie pe care urmează să fie compatibila care vBET .. + I avea probleme in SEO link-uri cum ar fi Galeria (http://www.joinadventures.com/pl/gallery/index.php), dacă am schimba seturi pe SEO link-uri galerie obiceiul deschis poze .. Steaguri şi pictograma diapozitivului în Bloks nu sunt vizibile ..

rog ajută-mă ...

kamilkurczak
12-04-11, 12:28
astfel încât vă rugăm să încercaţi să integreze mod dvs.,
aici ai toate instructiunile cum se face:

Maciej
12-04-11, 14:59
Ok funcţionează acum care a stabilit URL-ul ... Eu pot vedea imagini şi toate .. THX pentru toate ..

Doar am încă problema: nu steaguri pe Iam limba maternă despre Steaguri numai atunci când în Iam în galerie (foto), acestea sunt goale .. După alege o altă limbă np. Polonez sau orice diferit decât implicit acestea sunt vizibile unul ... verifica această legătură într-veti vedea .. Galerie foto (http://www.joinadventures.com/gallery/index.php) totul restul este bine ..

Eroare numai busteni de aratandu-mi ceva de genul asta:
[12-Apr-2011 05:52:39] PHP Fatal error: Chemare la funcţia de vbet_global_shutdown nedefinit () în / home1/joinadve/public_html/includes/functions.php (7313): eval () 'd codul de pe linia 2

Ştii de ce este asta?

kamilkurczak
12-04-11, 15:08
dreapta, pe unele servere această funcţie nu poate fi găsit - cel mai probabil din cauza unor confict, astfel:
1. Du-te la admincp-> plugin-uri şi produse-> plugin-uri si cumpara cârlig global_shutdown în vBET ambalaj.
2. în această funcţie în comentariu
vbet_global_shutdown();
de exemplu:

//vbet_global_shutdown();

3. salva şi de testare-l!

Maciej
12-04-11, 15:35
ok doar steaguri si restul va fi bine dacă aveţi orice propunere ..

kamilkurczak
12-04-11, 15:54
vă rugăm să inseraţi aici adresa URL pentru această pagină fără steaguri

Maciej
12-04-11, 16:08
Galerie foto (http://www.joinadventures.com/gallery/index.php)

kamilkurczak
12-04-11, 22:45
ok vom verifica pentru tine:)

Maciej
14-04-11, 00:43
ok dacă am muta o nouă descoperire fişiere vorbesc intre ele la directorul rădăcină şi anume steaguri bezpośrednoi si orice altceva de lucrări .. Poble este faptul că fişierele nu pot fi de la rădăcină cauza index.php care musca cu VBulletin şi index, atunci când tip, în loc de un domeniu www CMS deschide galeria care ma enervat şi eu nu pot schimba. Întrebare ce pot face pentru ca steagul a apărut în galeria subdomeniu .. Prubowałem chmod 777 şi cred că totul în ceea ce priveşte previziunile de cunoştinţe strategice poate fi un noob .. Aş adăuga la problema se află undeva în calea pavilion sau akcesie pentru că dacă am schimba în Galeria de la orice steagurile obţinute apărea şi totul funcţionează, dar dacă mă duc cu limba implicită că nu există .. Nu am nici o putere să-l ... : D probabil nevoie de un magician, aşa cum am evoca aceste steaguri

Maciej
14-04-11, 01:05
importate ok fişierele într-un subdomeniu vBET fişiere foto şi totul, dar jocul nu are nevoie de un magician si de bobinat inch htacces

Maciej
14-04-11, 01:15
Bine, aşa că nu a fost uşor pentru că după ce am acum prblem cu ultimele 3 vizitator (i) la această pagină:
<- VBET_SNTA -> Maciek *