PDA

View Full Version: Integrarea cu vBSEO Sitemap 3 planificat?

Kolbi
05-11-10, 16:42
Bună ziua, este integrarea în vBET vBSEO Sitemap 3 planificat? Salut

moman
07-11-10, 07:21
Mă gândesc acest lucru nu ar fi prea greu, deoarece codul de integrare identice sau similare vor fi probabil mai uşor de utilizat.

În orice caz, aş dori să văd acest lucru ca de bine. Eu voi fi descărcarea şi upgrade la sitemap noi în termen de câteva zile.

vBET
08-11-10, 20:31
Buna ziua. Vom verifica de integrare vechi nu este de lucru în această săptămână şi vă vom anunţa. Dacă nu, atunci vom căuta calea integrării noi:)

kamilkurczak
11-11-10, 11:26
Buna ziua.
Am verificat pe forumuri mea de test (versiunea 3 şi 4) acest generator sitemap cu acest paşi de integrare:
si fapte bune:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1