Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 3 z 3

Wątek: vBET delete - crawl błąd 100,000

Junior Member

Default vBET delete - crawl błąd 100,000

Używałem rok temu przez krótki vBET3 czasu. Mój adres internetowy to: MUHAKEME.NET FORUMU. Od roku mam "błędy indeksowania" z google. Mój muhakeme.net ma błędy indeksowania w ponad sto tysięcy stron, ponieważ adres URL produktu vBET. Zły punkty mam teraz z google i kary. Również napisałem do pomocy technicznej google i powiedzieli, że z powodu tysiące "crawl błąd" w ponad 100 stron to się mogło stać.

Po usunięciu produktu z mojego FTP. Czasami patrzę "Kto jest online" i widzę, że google szuka mojego starego przetłumaczonych stron.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Cześć, widzę, że twoja licencja straciła ważność, więc zakładam, że używałeś starej wersji vBET. Należy pamiętać, że vBET3.x ma w rzeczywistości 0 (zero) otwarte błędy

Więc jeśli chcesz używać vBET bez problemów to zawsze najlepiej używać najnowszej wersji, które poprawiły stare błędy Można odnowić licencję i uzyskać najnowszą wersję. Należy pamiętać, że odnowienie kosztuje tylko 30 $. Możesz odnowić w dziale download.

Prosimy także pamiętać na przyszłość - zapewniamy bezpłatną pomoc. Tak więc najlepszym pomysłem jest pisać, kiedy masz jakiś problem, zamiast podejmowania własnych działań, które sprawiło, że inne kwestie.

O rzeczywisty problem - Google szukają starych stron. Proszę tylko dodać odpowiednie reguły, która przekieruje takie wnioski do forum strona główna. Google nie szukaj po jakimś czasie (powiesz mu, że te strony są przenoszone).

Proszę dać nam przykłady Twojej nie łączy istniejące - będziemy pisać Ci odpowiednie reguły
    Ostatnio edytowane przez vBET; 18-07-11 W 11:58.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Brak odpowiedzi - za wsparcie nie jest wymagane. Proszę pisać tutaj, w przypadku nadal potrzebują wsparcia w tym przypadku.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •