Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 3 z 3

Závit: vBET delete - kraul chyba 100,000

Nováčik
    Dátum registrácie
    03. 2010

Default vBET delete - kraul chyba 100,000

Použil som pred rokom na krátku dobu vBET3. Môj web adresa je: MUHAKEME.NET FORUMU. Už rok som si "chyby prehľadávania" od spoločnosti google. Môj muhakeme.net má chyby prehľadávania vo viac ako sto tisíc strán, pretože vBET URL produktu. Mám zlé body od spoločnosti google a penále teraz. Ja som tiež napísané na google podporu a povedali, pretože z tisíce "plaziť chyba" vo viac ako 100 stránok by to mohlo stať.

Vymazal som produkt zo svojho FTP. Občas sa pozriem "Kto je online" a vidím, že Google hľadá môj starý preložených strán.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Môžete obnoviť svoju licenciu a získať najnovšiu verziu. Vezmite prosím na vedomie, že obnovenie stojí len 30 dolárov. Môžete obnoviť v sekcii Na stiahnutie.

Tiež upozorňujeme na budúcnosť - Ponúkame vám zadarmo podporu. Takže najlepší nápad je písať, keď máte problém, namiesto aby vlastných akcií, ktoré sa vám ďalšie problémy.

O skutočný problém - Google vyhľadávanie starých stránok. Prosím, stačí pridať príslušné pravidlo, ktoré presmeruje tieto požiadavky na fórum hlavnú stránku. Google prestane hľadať po chvíli (poviete mu, že tieto stránky sú presunuté).

Prosím, dajte nám ukážky svojich neexistujúce odkazy - budeme písať si príslušné pravidlo
    Naposledy upravil vBET; 18-07-11 v 11:58.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Žiadna odpoveď - za podpory nie je nutná. Prosím napíšte tu v prípade, že ešte potrebujú podporu v tomto prípade.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •