Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 3 123 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 25

Wątek: Auto przetłumaczonych stron vs wytyczne Google

Członek

Default Auto przetłumaczonych stron vs wytyczne Google

---
    UWAGA ADMINISTRATOR: Ten post zawiera fałszywe informacje o Google instrukcja dla treści automatycznie przetłumaczone. Instrukcja nie dotyczy również wszelkie. Proszę zobaczyć tutaj szczegóły: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Niestety nie byłem na wakacjach, kiedy wiadomość została stworzona i wiele nieprawdziwych informacji został zawarty w tym wątku - to dlaczego korekta jest włączona.
    ---

Cześć

Chciałem tylko poinformować, że Matt Cutts powiedział, że auto tłumaczenia stron internetowych mieści się w ich "automatycznie generowane treści" wytyczne, które są karane, ponieważ aktualizacja Panda Google.

Tak, jak ostrzeżenie warto rozważyć dodanie wszystkich przetłumaczonych stron na mapie witryny.

W rzeczywistości może warto rozważyć, aby zablokować google z aukcji automatycznie tłumaczone na wszystkie języki przez robots.txt.

Oto wideo: YouTube - Jak sobie radzić w treści lokalnych?

Pozdrawiam

StarBuG
    Ostatnio edytowane przez vBET; 07-04-11 W 14:54.

Senior Member

Oops ... Wydaje się całkiem jasne, że Google nie lubi co vBET nie to. Dlaczego Google nadal wskaźnik auto-przetłumaczonych stron chociaż? Nie ma sensu.

Członek

Bo gdy odwiedza strony nie wiedzą, że są przetłumaczone automatycznie.
    Są one przechowywane w bazie danych i nie są obsługiwane poprzez ich api do ich robota.

To jest zupełnie dobrze, co vBET nie jednak w sposób jak najbardziej ludzie starają się go używać.

Jest to funkcja, która pomaga ludziom tłumaczenie mówiących różnymi językami, aby zrozumieć treści.
    Nie jest to jednak sposób, aby pomnożyć swój zawartości strony.
    Jeśli używamy go w ten sposób Google będzie zobaczyć, jak niskiej jakości "automatycznie generowane treści" i ukarania swojej stronie za to prędzej czy później.

Senior Member

Dzięki.

Kamil,

Mogę tylko potwierdzić, proszę, że jeśli chcę zachować vBET uruchomiony na moim forum, ale nie chce Google, aby zobaczyć auto-przetłumaczonych stron, że muszę tylko wykonać następujące czynności:

1. Enter 'Disallow: / forum / xx /"W pliku robots.txt, gdzie xx oznacza język obcy (s) w użyciu na moim forum

2. Odwróć kroki w tym poście do integracji mapa strony: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re wygenerować i ponownie przedłożyć sitemap.
    Ostatnio edytowane przez norku; 31-03-11 W 10:42.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Tak. jeśli odrzucić stron google boty - będziesz musiał strony nie indeksowane przez google.
    Oczywiście, jeśli odwrócimy wszystkie zmiany z sitemap - tym samym - nie strony indeksowane.

oczywiście już masz strony są indeksowane przez Google, należy odświeżyć nowej witryny.
    Dodane przez Michał Podbielski:
    Nie musisz zablokować wszystkie przetłumaczone zawartości, zobacz:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7873
    Ostatnio edytowane przez vBET; 07-04-11 W 14:49.

Senior Member

Dziękujemy Kamil. Myślę, że to prawdziwy wstyd, że Google nie lubi treści generowane w ten sposób. Myślę, że powinni zrobić wyjątek dla forum ponieważ vBET jest fantastyczny pomysł, a nawet w krótkim czasie udało mi się tego w pełni pracy widziałem poprawy moje statystyki. Nie wszystko jest stracone choć oczywiście dlatego, że naprawdę sprytny część vBET - że zagraniczne grupy językowej może uczestniczyć na forum, w ich własnym języku - jest oczywiście nadal.

Senior Member

HRM jest google w końcu będzie tylko kropla tych przetłumaczonych stron? Jeśli tak się stanie Zastanawiam się, które wpływają na ranking rodzimych stron język?

Członek

Quote Napisał tavenger5 View Post
    HRM jest google w końcu będzie tylko kropla tych przetłumaczonych stron? Jeśli tak się stanie Zastanawiam się, które wpływają na ranking rodzimych stron język?
    Google wydają się mieć usunięte strony vBET teraz: zobacz dyskusji na moim blogu.

Ja osobiście nie sądzę, że te strony są spamem, mają uzasadniony cel ...
    Lost in Translation: Google Algo Aktualizacja 04.06.2010 | SEO Blog z SEOforums.org

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał StarBuG View Post
    Cześć

Chciałem tylko poinformować, że Matt Cutts powiedział, że auto tłumaczenia stron internetowych mieści się w ich "automatycznie generowane treści" wytyczne, które są karane, ponieważ aktualizacja Panda Google.

...

Oto wideo: YouTube - Jak sobie radzić w treści lokalnych?

To jest NIE prawdziwe. Proszę zobaczyć film jeszcze raz. Powiedział, że CAN stosuje się do wytycznych automatycznie generowane treści, a potem mówi o złe wrażenie, gdy strona nie jest całkowicie czytelny dla ludzi. Tak naprawdę Google roboty nie są w stanie rozpatrywać takie strony jak automatycznie generowane treści i można to zrobić tylko przez człowieka i tylko wtedy, gdy tłumaczenie jest nawet nie tydzień, ale całkowicie rozbił się, bo o przetłumaczonych stron sama w sobie jest bardzo dobre, co jest opisane w filmie na kontekście, jak URL powinien wyglądać wtedy.

Również chcę uspokoić wszystkich naszych użytkowników, że to, co powiedział Matt Cutts na temat automatycznego tłumaczenia, który może automatycznie spada Google generowane wytyczne dotyczące treści jest NIE DOTYCZY aby wszelkie. To jest ponieważ:
    1. Matt mówi wyraźnie, że mówi on o proste tłumaczenia całej zawartości i vBET nie przekłada się całą zawartość - zapisuje nazwy użytkownika i innych obszarach, jeżeli oznaczone jako nie do tłumaczenie dla vBET.
    2. vBET nie chodzi o automatyczne tłumaczenie, ale o wspieranie wielojęzycznych środowiskach, gdzie każdy może pisać w swoim języku w tym samym wątku. Tak więc po raz kolejny nie tylko proste tłumaczenia cała strona jest, i nie chodzi o automatyczne tłumaczenie, ale o społeczności w wielu językach.
    3. Tłumaczenia się są dokonywane przez Google, a który został bardzo dobrej jakości i jak Matt wyraźnie powiedział takie tłumaczenia mogą być traktowane jako auto treści generowane tylko wtedy, gdy te nie są tak naprawdę czytelny dla człowieka.

Tak więc nadzieję, że nasi użytkownicy czują się lepiej Aby uniknąć przykrych uczuć i straszyć tych, którzy nie czytają całych tematów tylko nagłówek będzie zmienić tytuł tego tematu. Z pełnym poszanowaniem do autora - robimy to tylko w celu uniknięcia nieporozumień, bo temat zakłada coś bardzo złego, które naszym zdaniem nie jest prawdą. Nadzieję, że jest OK dla autora

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Quote Napisał norku View Post
    Dzięki.

Kamil,

Mogę tylko potwierdzić, proszę, że jeśli chcę zachować vBET uruchomiony na moim forum, ale nie chce Google, aby zobaczyć auto-przetłumaczonych stron, że muszę tylko wykonać następujące czynności:

1. Enter 'Disallow: / forum / xx /"W pliku robots.txt, gdzie xx oznacza język obcy (s) w użyciu na moim forum

2. Odwróć kroki w tym poście do integracji mapa strony: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

3. Re wygenerować i ponownie przedłożyć sitemap.
    NIE musisz blokować jakiekolwiek tłumaczonych treści! Proszę obejrzeć film ponownie - tym cały film jest o tym, jak nazwa URL, kiedy masz przetłumaczoną zawartość, więc o przetłumaczoną zawartość jest w porządku do Google!

Uwaga na temat automatycznie tłumaczone treści nie stosuje się do vBET a także StarBuG napisać fałszywych informacji, że jest za powielanie treści, co nie jest prawdą (może to być nie "jest", a to może nie mają zastosowania do vBET) - patrz mój poprzedni post.

Strona 1 z 3 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •