Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 3 z 3

Wątek: Pytania przed zakupem vBET wersji 3.x

Zakazany

Default Pytania przed zakupem vBET wersji 3.x

1) Po prostu zainstalowałem darmowy produkt po śledziu twojego produktu w vb.org przez długi czas. Ale czuję się niekomfortu, żeby mieć link do twojego miejsca na dole. Ile mam oddać, aby usunąć link w wersji darmowej? Jeśli nie chcesz podzielić się tym szczegółami tutaj, PM me.

2) używam 3.8.x Vbulletin wersję i nie planują uaktualnienie w najbliższej przyszłości. Rozumiem, że muszę zainstalować wersję vBET 3.x.
    Jak długo masz zamiar wspierania tej wersji?

3) Moje forum jest w języku angielskim. Kiedy użytkownik z innego kraju (np. Rosja) wizyty rosyjskiego przetłumaczone na stronę, czy Viewcount dla wzrostu wątku?

By the way, Malay flaga jest źle. Możesz go zmienić.

Dzięki

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

1) Darowizna jest darowizną. Tak więc w wersji bezpłatnej można wpłacić dowolną kwotę. Po darowizny będzie można odbierać z instrukcjami.

2) Nie trzeba zainstalować vBET 2.3.x wersji. To jest wolny jeden. vBET 3.x jest płatnej. I będziemy ją wspierać przez długi czas - wielu naszych klientów wciąż używa vBulletin 3.

3) Tak to będzie. VBulletin będzie to po prostu normalne generacji wieku. vBET przekłada się to po vBulletin zakończyć generowanie strony.

O Malay flagi - sprawdzimy to - dzięki za zawiadomienie

Ciesz vBET!

Zakazany

Informacje o flaga jest potwierdzone (patrz to temat)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •