Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 4 z 4

Wątek: Testowanie vBET oprogramowania

Członek

Default Testowanie vBET oprogramowania

Text automatically translated from: Dutch to: Polish
    Translated text
    Chciałbym przetestować oprogramowanie najpierw na miejscu badania dla mojego forum. Zastanawiam się, czy oprogramowanie vBET wprowadza zmiany do bazy danych lub dodatkowe dane. I chce wiedzieć, czy wszystko działa przed dokonać zmian w moim życiu forum.

Ten wątek jest w języku niderlandzkim, aby zobaczyć, jak dobrze to przetłumaczone na angielski.
    Original text

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Cześć

Należy pamiętać, że oferujemy bezpłatną wersję (wolniejsze i mniej funkcji), które można przetestować. Proszę zobaczyć tutaj szczegóły:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...lator-2-x.html

Również odpowiedzi na pytanie o zmiany DB. vBET tworzy swoje własne tabele do pamięci podręcznej. Tak więc istniejące dane są bezpieczne - nie będziemy zmieniać. vBET dodaje tylko 1 kolumny do tabeli już istniejącej - to kolumny dla języka domyślnego użytkownika w tabeli użytkowników.

Jeśli masz jakieś przyszłe pytania, przed zakupem vBET-proszę tylko zapytać

PS.
    Mam nadzieję, że jak jak dobrze Twój post został przetłumaczony Nie miałem najmniejszego problemu ze zrozumieniem go. Google daje wielka zasługa!
    Ostatnio edytowane przez vBET; 16-11-10 W 23:55.

Członek

Text automatically translated from: Dutch to: Polish
    Translated text
    Dzięki za informacje!. Tłumaczenie było lepsze niż się spodziewałem. Nie idealne, ale wystarczająco dobry, aby zrozumieć. Głównym językiem jest angielski moje forum ale na pewno, że mogę zatrudnić więcej członków w różnych językach.

Będę badać trochę więcej i wypróbować wkrótce.
    Original text

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Należy pamiętać, że darmowa wersja tylko przekłada forum. Płatna wersja programu obsługuje wielojęzyczny społeczności (postów w różnych językach).

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •