Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Rezultatai 1 į 44

Tema: Testavimas programinės įrangos vBET

Default Testavimas programinės įrangos vBET

Text automatically translated from: Dutch to: Lithuanian
    Translated text
    Norėčiau išbandyti programinę įrangą, pirmiausia dėl bandymų aikštelėje mano forumas. Įdomu, jei vBET programinė įranga leidžia keisti duomenų bazę ar pridėti papildomų duomenų. Aš nori žinoti, jei viskas dirba, kol aš pakeisti savo gyvena forumas.

Ši gija olandų pamatyti, kaip gerai ji išversta į anglų kalbą.
    Original text

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Labas

Atkreipkite dėmesį, kad mes teikiame nemokamą versiją (lėčiau ir mažiau funkcijų), kuriuos galite išbandyti. Smulkiau skaitykite čia:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...lator-2-x.html

Taip pat atsakyti į jūsų klausimą apie BP pakeitimus. vBET sukuria savo lenteles talpyklą. Taigi, esamą duomenys yra saugūs - mes ne jį pakeisti. vBET prideda tik 1 skiltyje jau esamą lentelę - tai skiltyje vartotojo stalo vartotojo numatytąją kalbą.

PS.
    Tikimės, kad Jūs, kaip gerai jūsų postas buvo išverstas Aš neturėjo problemų ne visiems suprasti. "Google" suteikia puikų aptarnavimą!
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 16-11-10 prie 23:55.

Text automatically translated from: Dutch to: Lithuanian
    Translated text
    Ačiū už informaciją!. Vertimas buvo geriau nei tikėjausi. Nėra tobula, bet pakankamai gera suprasti. Pagrindinė kalba mano forumas yra anglų kalba, bet aš tikrai manau, galima pritraukti daugiau narių, turinčių skirtingų kalbų.

Aš ištirti kai kurių daugiau ir išbandyti artimiausiu metu.
    Original text

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Atkreipkite dėmesį, kad nemokama versija tik verčia forume. Mokama versija palaiko daugiakalbei bendruomenei (pranešimų įvairiomis kalbomis).

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •