Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 5 z 5

Wątek: Config problem po instalacja ...

Junior Member

Angry Nierozwiązane - Config problem po instalacja ...

I zainstalowana vBET 4.0.0 na moim forum i w języku PL, praca dobrze, ale we wszystkich innych języków mówią do mnie:

Fatal error: Call to undefined curl_init function () w .... \\ \\ forum zawiera \\ vbenterprisetranslator_functions.php on line 647
    Uważam, że trzeba ustawić ten somewere produktu, ale nie wiedziałam, co robić, czytasz to w readme.html z do_not_upload:

Niektóre działania są oznaczone jako (tylko dla utf-8 charactersets) lub (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) - oznacza to, że będzie się to kroki według Ciebie forum systemu kodowania (jak sprawdzić mój CharacterSet forum).

(Wymagane) Ustaw "Description" - nawet jeśli używasz jakiś mod, który zmienia opis meta na tematy, proszę ustawić jakąś wartość tutaj - w przeciwnym razie RSS można podzielić.
    (Wymagane) Ustaw "Wymuszanie Canonical URL" do "Całkowity" - w przeciwnym razie vBuletinTM może złamać kilka znaków przy więcej niż 1 bajt (czyli z japońskiego).
    (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) Ustaw "Liczba znaków Przed Zawijanie tekstu" na '0 '- inaczej vBuletinTM może złamać kilka znaków przy więcej niż 1 bajt (czyli z japońskiego).
    (Wymagane dla nie utf-8 charactersets) Wyczyść "Blank Stripper postaci" wartość - w przeciwnym razie vBuletinTM może złamać niektóre japońskie znaki (znaki te są częścią japońskiej znaków)
    Gdzie ustawić ... łatwiej pomóc są do tego coz w moim LanguageManager dont pojawiają się:

Meta Description

tylko w języku angielskim i EDIT / Tłumacz ....

Należy dodać wszystkie język tam, ręcznie?

Co zrobić, do pracy i języka innych, jak grecki, rumuński, ... więcej?

Na 647 linii są to w vbenterprisetranslator_functions.php:

PHP Code:
    $connection curl_init(); 
    PS: Nie vBSEO zainstalowana, tylko forum i kilka produktów ... z mojego hosta (poświęcić)
    Ostatnio edytowane przez legendofmir; 16-11-10 W 09:38.

Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar

Proszę podać nasz adres forum - Chcę zobaczyć to zachowanie.

Junior Member

Coz bezpośredni związek nie mogę tu napisać, coz nie mam wystarczających tematy, będę pisać jak to

forum. (myname). ro

Przy próbie zmiany języka innych ... pojawi się błąd. Aby powrócić do domyślnego języka (en) użytku domowego i zmienić język.

Dzięki.
    Ostatnio edytowane przez legendofmir; 14-11-10 W 18:59.

vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Witam,
    I nie można odtworzyć ten problem na moim forum. Jeśli wklej tutaj adres URL forum i link do tej kwestii (napisz jak do reprodukcji) będzie to naprawić go dla Ciebie.

Junior Member

I dont zrozumieć, co mówisz, tak ... jak i powiedzieć, że moje łącze to forum

forum http://. legendofmir.ro
    Nie mogę napisać tutaj bezpośredni związek coz ja dont wystarczających wątki tutaj, ale myślę, że to zrozumiecie ... link to ten jeden, ale bez spacji

Normalnie w języku angielskim działało dobrze, ale jeśli chcesz, aby zmienić język innych
    i pojawi się ten błąd ...

Code:
    Fatal error: Call to undefined function curl_init() in ....\forum\includes\vbenterprisetranslator_functions.php on line 647

PS: I wyłączyć przez AdminCP / opcja wszystkie produkty (Hacks), ale błąd jest ten sam.
    Ta pojawi się, jeśli na moim forum, a po zmianie na język innych.

Link są bardzo proste.

================================================== ========================

Edytowane dzisiaj 17.11.2010

OK, ponieważ ten mod dont pracy dla mnie, i zdecydujesz się wyłączyć ten hack, ponieważ nie są dobrym rozwiązaniem, dla mnie ... tak link
    na moim forum są dostępne bez tłumacza języka ... tak spróbować zrobić coś z produktem.

Zapraszamy do ur życia,
    Ostatnio edytowane przez legendofmir; 17-11-10 W 10:28.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •