Nawet wtedy, gdy członkowie mają ustawionego języka domyślnego, nie ma się przełożyć na posty. Nic, tylko oryginalnego języka obcego.
Kiedy owinąć znaczników języka wokół tekstu ręcznie to działa.
Co się dzieje?
Dzięki
Nawet wtedy, gdy członkowie mają ustawionego języka domyślnego, nie ma się przełożyć na posty. Nic, tylko oryginalnego języka obcego.
Kiedy owinąć znaczników języka wokół tekstu ręcznie to działa.
Co się dzieje?
Dzięki
Jaką strategię używasz do określenia języka wiadomości? Przejdź do vBET opcji Google i sprawdzić.
Zdałem sobie sprawę, że jest to problem ze zgodnością. Wydaje się, że [New Version 01.03.2010] MARCO1 Ukryj wszystkie z Grupy zezwolenia - Kierownik Wiadomości - Forum vBulletin.org Mod ma wpływ na wszelkie. Gdy ją wyłączyć, wszelkie prace dobrze jeszcze raz. Czy wiesz coś może go poprawić?
Dzięki!
EDIT: Co masz na myśli? Czy odwołując się do "wykrywania Google Language"?
To jest jak "Zawsze użytkownika zaufania"
Jeśli zawsze zaufanie użytkownika, a następnie należy opaqued według domyślnych ustawień użytkownika języka.
Świetnie że znalazłeś powód. To jest jakiś problem integracji. Nie wiem teraz co dokładnie jest za to odpowiedzialny. vBET sprawia, że nieprzezroczyste, za pomocą haka newpost_process -Sprawdź czy MARCO1 plugin używa go też. Jeśli tak - Spróbuj zmienić kolejność wykonywania, więc wykonuje przed/po vBET - po prostu sprawiają, że naprzeciw rzeczywistym jeden. To może być mało - jeśli nie będziemy szukać innych rozwiązań.
MARCO1 nie korzysta z tej wtyczki.
OK więc. Prosimy o szczegóły dostęp PM Admin CP i FTP. Będzie to sprawdzić na miejscu i szukać rozwiązania. Można również skontaktować się z autorem drugiej mod do wskazówki, jeśli nie chcesz wysłać dane dostępu. Autor mod zawsze wie najlepiej, jak to działa.
Także - proszę sprawdzić ponownie, aby upewnić się czy mod naprawdę wpływ vBET proces opaquing.
Dzięki Michał. Wyjeżdżam produktu MARCO1 jest wyłączona teraz. Nie jest to również robić to, co chcę robić. Więc jeśli mogę pracować dobrze, będę następnie włączyć ją ponownie, a my możemy podjąć dalsze kroki. Dziękujemy!
Jak rozumiem w tej chwili nie potrzebują więcej wsparcia w tej kwestii i może być zamknięty. Jeśli nie - proszę podać więcej informacji![]()