Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 9 z 9

Wątek: Ohhh nie. VB 4.0.5 zainstalować gone bad

Junior Member

Default Ohhh nie. VB 4.0.5 zainstalować gone bad

Witam, zainstalowałem vBET i po kierunkach, jak mogłem. Niektóre z nich są trudne do zrozumienia. I edytowane functions_vbseo_createurl.php i functions_vbseo_url.php
    Używam VBSEO i edytować mój za pomocą pliku .htaccess Ta strona mogłem z kierunków. A teraz moja strona jest pusta, biała strona. Spojrzałem w dziale FAQ na 2 godziny wieczorem. Moja strona jest w folderze z głównej strony.
    przykład: mainsite / forum
    Więc dodaje mój adres forum, ale moja strona jest pusta, biała strona. Każda pomoc mile widziane. Moja cała strona jest w dół ...

Dziękuję
    Kupiłem pełną wersję

Michał Podbielski (vBET pracowniczego)

Jeśli masz pustą stronę należy sprawdzić, czy masz odpowiednie libriaries zainstalowany. Musisz mieć zainstalowane CURL i iconv.
    Zobacz tutaj szczegóły:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Proszę o maintime wystarczy ustawić vBulledin Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych i komentarz vBET. Reguł htaccess, więc forum będzie działać. Ponadto prosimy o przesłanie rzeczywistych pełnej treści htaccess -. Sprawdzimy reguł. Jeszcze najprawdopodobniej - po prostu nie masz odpowiednich libriaries.

Istnieje również powodem bardziej bukiety - jeśli ładowanie i ładowanie i ładowania - Twojej strony, a następnie należy sprawdzić, czy masz połączenie z Google. Czasami serwery blokuja wychodzących żądań - należy pamiętać, że wszelkie wymaga, aby zezwolić żądań wychodzących do Google - Google sprawia, że tłumaczenia. Możesz sprawdzić to za pomocą tej wskazówki: http://www.vbenterprisetranslator.co....html#post1729

Junior Member

Witam, dziękuję za wskazówki! I nie google sprawdzić, a wyniki były>
    Rozpoczynanie testu tłumaczenie
    Wynik testu: {"responseData": {"translatedText": "Powitanie"}, "responseDetails": null, "responseStatus": 200}
    Błąd testu:

Więc wszystko jest w porządku tam. Mogę iść do administratora strony cpanel

CURL i ICONV jest zainstalowany! Jestem nadal mylone

Junior Member

Odkryłem, że otrzymuje kod w functions_vbseo_url.php i powinny dodanego kodu przed nim. Więc ustalone, że. Ale strona nadal nie działa. Jest puste. Jaki przykład plik jest w nie załadować folder? Nie widzę przykład. Htaccess.
    Ostatnio edytowane przez El Caballo; 21-09-10 W 14:20.

Junior Member

Teraz mogę zobaczyć moje siedzą i mają je wyłączone. Wiem, że nie ma 24 / 7 wsparcie. Ale czy ci faceci po prostu odpowiedzieć na godzinę dziennie? Za 90 USD dodać na, instrukcje są w porządku. Ale twardy dysk trudne do zrozumienia

Hi. Widziałem twoje poprzednie wiadomości a opisane kolejne kroki można fallowed - Twój opis powiedział mi, że są jeszcze w toku. Niestety - nie znalazłem się, że jesteś z prośbą o dalszą pomoc.

Przede wszystkim - masz teraz wyłączone vBET powiedział vBET htaccess i usunięte kodu integracji vBET z vBSEO.?
    Jeśli tak, a forum jest nadal rozbił to nie vBET wina. Nie można vBET błędu, jeśli vBET nie działa.
    W takim przypadku należy upewnić się, że pracujesz na oryginalne pliki vBSEO ponownie (kopia tj. 2 znowu się zmienił z pakietu vBSEO).

Więc to jest pierwszy krok - Twój forum dostępna.

Następna kategoria to - make vBET wykonywania. Po pierwsze - ją włączyć, a dla testów zestaw linków do język? typu - nie wymaga żadnych zmian. htaccess. Przejście do następnego kroku tylko wtedy, gdy tłumaczenia pracy.

Next -. Zmienić linki SEO i edytować plik htaccess. Przykład zasady są zawarte w pakiecie vBET, ale proszę dokładnie przeczytać opis pod linkiem w opcji vBET - należy zmodyfikować zasady, jeśli forum wykorzystuje katalogu w adresie URL. Przejście do następnego kroku tylko wtedy, gdy tłumaczenia pracy.

Integracja vBET z vBSEO zgodnie z instrukcją integracji podane w readme.html pliku.

Proszę to zrobić krok po kroku. Zacznij od wyłączenia vBET całkowicie. Powiedz, które krok sprawia, że problem i co ten problem dotyczy.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 21-09-10 W 22:43.

Junior Member

Witam, odinstalować całość i usunąć kod integracji vBET z vBSEO. I PM'ed o instalujesz go, po prostu nie mają czasu na testowanie różnych ustawień na ten temat. Wystarczy vBET pracy. Czy ktoś może wysłać mi lub PM mi, co muszę dać wam tak można zainstalować?

Dzięki
    Niestety o różnicy czasu.

Już wysłać PM. Ponieważ zakupu usługi instalacji i zadbamy o instalacji Jestem zamknięcie tego wątku.

Junior Member

Dziękuję

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •