Hi. Widziałem twoje poprzednie wiadomości a opisane kolejne kroki można fallowed - Twój opis powiedział mi, że są jeszcze w toku. Niestety - nie znalazłem się, że jesteś z prośbą o dalszą pomoc.
Przede wszystkim - masz teraz wyłączone vBET powiedział vBET htaccess i usunięte kodu integracji vBET z vBSEO.?
Jeśli tak, a forum jest nadal rozbił to nie vBET wina. Nie można vBET błędu, jeśli vBET nie działa.
W takim przypadku należy upewnić się, że pracujesz na oryginalne pliki vBSEO ponownie (kopia tj. 2 znowu się zmienił z pakietu vBSEO).
Więc to jest pierwszy krok - Twój forum dostępna.
Następna kategoria to - make vBET wykonywania. Po pierwsze - ją włączyć, a dla testów zestaw linków do język? typu - nie wymaga żadnych zmian. htaccess. Przejście do następnego kroku tylko wtedy, gdy tłumaczenia pracy.
Next -. Zmienić linki SEO i edytować plik htaccess. Przykład zasady są zawarte w pakiecie vBET, ale proszę dokładnie przeczytać opis pod linkiem w opcji vBET - należy zmodyfikować zasady, jeśli forum wykorzystuje katalogu w adresie URL. Przejście do następnego kroku tylko wtedy, gdy tłumaczenia pracy.
Integracja vBET z vBSEO zgodnie z instrukcją integracji podane w readme.html pliku.
Proszę to zrobić krok po kroku. Zacznij od wyłączenia vBET całkowicie. Powiedz, które krok sprawia, że problem i co ten problem dotyczy.

Odpowiedz cytatem