Zobacz pełną wersję: dwa pytania
Mam darmową wersję zainstalowany, wczoraj miałem ~ 200 pająków internetowych spidering przetłumaczonych stron i mój serwer przeszedł 30/10 i musiałem wyłączyć hack wrócić normalne obciążenie serwera.
Jestem na czas 3,8, można się spodziewać wersji płatnej nie przeciążenie mojego serwera jako darmowa wersja to robi?
Po drugie, czy wersja płatna tłumaczyć hacki jak vbadvanced CMPS, vbadvanced linki katalog vbgallery PhotoPost?
Jeśli nie, czy istnieje sposób, aby wyłączyć tłumacz przedsiębiorstwo na tej strony, aby uniknąć linki wchodząc nigdzie?
Jakie są opcje płatności (cc / banktransfer)?
To powiedzenie "Bezpłatne aktualizacje przez okres jednego roku", po tym roku muszę płacić pełną ponownie, czy też opłaty upgrade? To ważne, ponieważ 90 $ nie jest to tanie.
Jeśli używam wersji 3.x mogę po prostu zaktualizować do wersji 4.x lub muszę płacić jeszcze raz?
Dzięki.
oczywiście, że wciąż czeka tylko po to żeby mój egzemplarz funkcjonalne, ale mam to samo pytanie, jak również.
Mam dość duże forum (ponad 500.000 postów) i chciałby, aby zminimalizować obciążenie początkowo w miarę możliwości raz I już jest zainstalowany prawidłowo.
Chciałbym również, aby się zarejestrować, że coś API Google do ostrożności ... ale nie wiem dokładnie, gdzie się zarejestrować.
Hi. Płatnej wersji vBET ma znacznie lepsze parametry i można oczekiwać, że tłumaczenie będzie szybszy i serwer kochanka obciążenia. Czy nie daje żadnych konkretnych liczb - te mogą iść tylko pomiaru wyników w konkretnym forum, ale można powiedzieć, że wersja płatna jest zoptymalizowany bufor, algorytmy i dodatkowe parametry wydajności.
Płatna wersja może być zintegrowany z różnych wtyczek. Mogę powiedzieć na pewno, że PhotoPost może być zintegrowany, modów vbadvanced też - nie mogę powiedzieć czy te wszystkie, ale niektóre na pewno. Patrz punkt integracji dla danych.
Również wersja płatna ma specjalną opcję, aby ustawić adresy URL, które będą ignorowane (bez flag, nie w tłumaczenie śledzenia łącza do tych stron i automatyczne przekierowanie, czy ktoś umieścić języka w URL z ręki).
Właściwie wspieramy tylko Paypal opcję płatności.
Po darmowych aktualizacji wygasa wystarczy odnowienie licencji i jest to znacznie tańsze. Rzeczywiste odnowić cena to $ 30 i w przyszłości planujemy, że cena będzie wynosić około 1 / 3 normalnej ceny licencji, ale nie traktują go jako zobowiązanie firmy.
Zakup licencji vBET kupujesz licencję na vBET 3.x/4.x - nie ma żadnych dodatkowych opłat za upgrade:)
Jeśli masz dodatkowe pytania ba - proszę zapytać. Chętnie pomożemy.
Mam darmową wersję zainstalowany, wczoraj miałem ~ 200 pająków internetowych spidering przetłumaczonych stron i mój serwer przeszedł 30/10 i musiałem wyłączyć hack wrócić normalne obciążenie serwera.
Jestem na czas 3,8, można się spodziewać wersji płatnej nie przeciążenie mojego serwera jako darmowa wersja to robi?
Po drugie, czy wersja płatna tłumaczyć hacki jak vbadvanced CMPS, vbadvanced linki katalog vbgallery PhotoPost?
Jeśli nie, czy istnieje sposób, aby wyłączyć tłumacz przedsiębiorstwo na tej strony, aby uniknąć linki wchodząc nigdzie?
Jakie są opcje płatności (cc / banktransfer)?
To powiedzenie "Bezpłatne aktualizacje przez okres jednego roku", po tym roku muszę płacić pełną ponownie, czy też opłaty upgrade? To ważne, ponieważ 90 $ nie jest to tanie.
Jeśli używam wersji 3.x mogę po prostu zaktualizować do wersji 4.x lub muszę płacić jeszcze raz?
Dzięki.
Dzięki Michał, wkrótce będę złożeniu zamówienia.
# 1 Czy mogę otrzymać link do rejestracji na rzecz API Google w USA? (Wolę dmuchać na zimne z Google)
# 2 także wszelkie opcje konfiguracji początkowo mniejsze obciążenie stresem serwer na dużą forum? (Jestem już pojawiły się go utrudniać serwera na początku)
# 1 Czy mogę otrzymać link do rejestracji na rzecz API Google w USA? (Wolę dmuchać na zimne z Google)
# 2 także wszelkie opcje konfiguracji początkowo mniejsze obciążenie stresem serwer na dużą forum? (Jestem już pojawiły się go utrudniać serwera na początku)
# 1 Google rzeczą API w USA? ... Jeśli masz na myśli Google API klucz to masz link opis parametru w vBET opcji. Jest:
Korzystanie AJAX API Key - Google AJAX Search API - Google Code (http://code.google.com/intl/en/apis/ajaxsearch/key.html)
# 2 Proszę zobaczyć tutaj vBET i wydajność wskazówki:
dla vBET4.x http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/408-vbet-performance.html
dla vBET4.x http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html
Mnie objawy, jeśli mogę udawać, że nie mogłem zainstalować ten wolny wersja będzie się śmiać na mnie więcej ta twardy.Wujek, który chciał mi sprzedać pracy powiedział, że jest dosyć wolny wersja do testów... ;): Rolleyes:
Mnie objawy, jeśli mogę udawać, że nie mogłem zainstalować ten wolny wersja będzie się śmiać na mnie więcej ta twardy.Wujek, który chciał mi sprzedać pracy powiedział, że jest dosyć wolny wersja do testów... ;): Rolleyes:
Jeśli masz jakiekolwiek problemy podczas instalacji wersji free - wystarczy poprosić o pomoc:) Proszę zauważyć, że na tym forum dostaniesz szybkie wsparcie. Jeśli poprosisz o vBET wsparcie na forum vbulettin.org, możesz czekać dłużej - to nie jest nasze oficjalne forum, więc wsparcie nie posuwa się tak często, ale nadal trwa.
Proszę napisać w naszej sekcji darmowych wersji na tym forum, co to problem, a my pomożemy Tobie:)
Ponadto należy pamiętać, że darmowa wersja nie ma czasu oceny - można go używać tak długo, jak chcesz, zanim zdecydujesz się kupić lepszą i szybszą:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):