Zobacz pełną wersję: vBET-wyników dla CoinForums.com zainstalować
Biegnę Coin Forum - Coin gromadzenie informacji na temat monet, waluty i zamówień pocztowych. (Http://www.coinforums.com) - nowe forum poświęcone monety, waluty i inne przedmioty. Rozpoczęliśmy kilka miesięcy temu.
Po zainstalowaniu vBET zeszłym tygodniu dostępne są już do odbioru dużo odwiedzin, zwłaszcza dla naszej galerii, z innych krajów, oprócz Stanów Zjednoczonych w ich ojczystych językach.
Wyniki już są wielkie, a nawet google nie indeksuje wszystkich naszych stronach.
strony: Moneta Forum - Coin gromadzenie informacji na temat monet, waluty i zamówień pocztowych. (Http://www.coinforums.com) jest zwrócenie 5840 z dnia 25 kwietnia 2010 w Google. Wyniki w ostatnich tygodniach było około ~ 350.
Świetny produkt, będzie na bieżąco informować.
Serwis jest aktualnie pokazuje: Wyniki 1 - 10 z około 16200 z coinforums.com. (0,21 sekundy) na google.
Wzrost ruchu był prawie 3x i jesteśmy nadal otrzymuje wzrost. Nasza witryna jest nowa i jest to forum + galeria monety i waluty. Mamy już coraz hitów z 85 różnych krajów, w porównaniu do około 20 przed instalacją.
Wyniki są bardzo korzystne.
Hi,
Przepraszam, Im nowego do forum. Moja praca jest do wykonania badań na temat organicznych chiński herbat zielonych.
Jeśli masz chwilę, to czy mógłbyś mi komunikat, który jest Twoim ulubionym marki zielonej herbaty?
Dzięki z góry
Pozdrawiam Jin
lol ... co douche. Teraz będę musiał martwić się o międzynarodowe spamerów, jak sądzę ..
Serwis jest aktualnie pokazuje: Wyniki 1 - 10 z około 16200 z coinforums.com. (0,21 sekundy) na google.
Wzrost ruchu był prawie 3x i jesteśmy nadal otrzymuje wzrost. Nasza witryna jest nowa i jest to forum + galeria monety i waluty. Mamy już coraz hitów z 85 różnych krajów, w porównaniu do około 20 przed instalacją.
Wyniki są bardzo korzystne.
Jesh, to niesamowite. Jestem gettin więcej ochotę to wypróbować.
btw, jeśli nie zostały wymienione przed ... Michał, jesteś geniuszem za wynalezienie tego. Jestem zaskoczony nikt nie kupił ya się jeszcze. ;)
Widziałem tylko ten jest jeszcze bardziej popularne w ciągu nadchodzących lat.
Szukałem w sieci, na drugi dzień, i stwierdziła, że bardzo trudno znaleźć oprogramowanie dla zwykłych stron internetowych. (Bez vBulletin) Albo coś, co jest niezawodne i bardzo popularne. Wszystkie udało mi się znaleźć kilka zacienionych firmy tu i tam. Może możliwości biznesowych dla kogoś innego, aby skorzystać z. Naprawdę chciałbym przekonwertować na moje inne strony kiedyś w przyszłości. (Nie związane z vBulletin)
Jesteśmy już w planach stworzenie ogólnych tłumacz co przełoży każdym miejscu:) Użyjemy tam sprawdzone i wysoko optymalizacji silnika vBET, więc dajemy naszym klientom jakość i wydajność wzrosła oprogramowania w nowy produkt. Po pierwsze chcemy wspierać pamięci podręcznej plików i gotowe silniki cache w vBET - tak będzie również wspierany w ogóle tłumacz. Nie ma planu do tego jeszcze.
Strona musi być indeksowane przez wiele innych wyszukiwarek w tym tygodniu. Jesteśmy do 199,10% w tym tygodniu na wizyty.
To jest naprawdę wspaniałe dziękuję
badawidollah
18-05-10, 18:42
i planu, aby uzyskać 100.000 odwiedzających uniq / dzień
Być może w ciągu 1 roku
Jak dużo odwiedzin głównie z innych krajów.
Średnia odsłon wziął trochę kąpieli, ale myślę, że ma do czynienia z innymi dzieje. Próbuję dowiedzieć się, czy to z dwóch egzemplarzach, meta tagi, czy nie.
Mamy teraz coraz hity z 85 krajów, w porównaniu do około 20 przed rata.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):