PDA

Teljes verzió megtekintése: vBET-Eredmények CoinForums.com install

Jesh
25-04-10, 17:11
Futok Érme Fórum - Érme szóló információ gyűjtésére érmék, deviza, és postai megrendeléseket. (Http://www.coinforums.com) - új fórum szentelt érméket, valuta-és egyéb elemek. Most indult egy pár hónappal ezelőtt.

A telepítés után vBET múlt héten már kezd kap egy csomó találatot, különösen a galériánkban, más országok mellett az USA a saját anyanyelvükön.

Az eredmények tekintetében már nagy, és a Google sem index minden kedves oldalak.

site: Coin Fórum - Érme szóló információ gyűjtésére érmék, deviza, és postai megrendeléseket. (Http://www.coinforums.com) visszatér a 5840 április 25-én 2010 Google. Eredmények az elmúlt hetekben körülbelül ~ 350-et.

Nagy terméket, tartsa meg frissíteni.

Jesh
30-04-10, 17:08
Helyén ma mutatja: Eredmények 1 - 10 of about 16.200-től coinforums.com. (0,21 másodperc) a google.

Forgalom növekedése már majdnem 3x-os most és még mindig kap növekedése. Oldalunk új, és ez a fórum + galéria érmék és valuta. Most már egyre találat a 85 különböző országból, míg körülbelül 20 telepítés előtt.

Az eredmények igen kedvezőek.

VGF
30-04-10, 17:45
Hi,
Sajnálom, Im új fórumok. Az én feladatom az, hogy teljes körű felmérést a szerves kínai zöld teák.
Ha van egy perc, akkor is legyen szíves üzenetet nekem, melyik a kedvenc márkája a zöld tea?
Előre is köszönöm,
Tisztelettel Jin

lol ... milyen zuhany. Most kell majd aggódnia a nemzetközi spammerek is azt hiszem ..

Helyén ma mutatja: Eredmények 1 - 10 of about 16.200-től coinforums.com. (0,21 másodperc) a google.

Forgalom növekedése már majdnem 3x-os most és még mindig kap növekedése. Oldalunk új, és ez a fórum + galéria érmék és valuta. Most már egyre találat a 85 különböző országból, míg körülbelül 20 telepítés előtt.

Az eredmények igen kedvezőek.

Jesh, ez félelmetes. Én Kezd több a kísértés, hogy próbálja ki ezt.

BTW, ha nem említettem ... Michal, te egy zseni feltalálásáért ezt. És én vagyok meglepve, senki sem vásárolta ya még nem értékelték. ;)

Én csak látni ezt, hogy még több népszerű mint az elkövetkező években.

Kerestem a neten a minap, és megállapította, hogy nagyon nehéz megtalálni fordítási szoftver rendes weboldalak. (Nem vBulletin) Vagy valami, ami megbízható és népszerű. Minden találtam néhány árnyékos cégek itt-ott. Talán egy üzleti lehetőséget valaki másnak, hogy kihasználják a. Nagyon szeretném átalakítani mint a más oldalakon valamikor a jövőben. (Nem vBulletin kapcsolódó)

vBET
01-05-10, 12:27
Mi már a tervek létrehozásának általános fordító, amely lefordítja minden oldalon:) fogjuk használni, ott is kipróbált és jól optimalizálják motor vBET, ezért adunk ügyfeleinknek minőségének és teljesítményének nőtt szoftver új termék. Először azt akarjuk, hogy támogatják a fájlok cache és kész cache motorok vBET - így lesz is támogatja az általános fordító. Nincs menetrendje ezt még.

Jesh
03-05-10, 16:22
Helyén kellett indexelt egy csomó más keresőmotorok ezen a héten. Mi akár 199,10%-a héten a látogatók.

aaa
11-05-10, 15:29
Ez valóban egy csodálatos köszönöm

badawidollah
18-05-10, 18:42
Azt tervezem, hogy 100.000 uniq látogató / nap
talán lehetett számított 1 éven

Jesh
02-06-10, 01:31
Első nagy találati többnyire más országokban.

Átlagos találat volt egy kis dip, de azt hiszem, ez arról szól, hogy más dolgok történtek. Próbálom kitalálni, ha ez a kettős meta tagek, vagy sem.

penlock
27-09-13, 06:33
Mi már most kezd találat 85 különböző országban, szemben a mintegy 20 telepítés előtt.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1