PDA

Zobacz pełną wersję: Wolna z ograniczoną funkcjonalność lub wersja próbna?

ItsDrew
11-05-12, 21:20
Przed kupić, należy upewnić się, że to będzie działać za mojej firmy zapory. Możemy zablokować wiele narzędzi Translacja, ponieważ użytkownicy mogą używać tych narzędzi do witryn sieci Web, które normalnie są blokowane.

Istnieje wersja, która ma ograniczoną funkcjonalność lub miały okres próbny, który można przetestować w moim środowiska QA? Jeśli działa, I będziesz Wypychaj do mojego środowiska produkcyjnego.

Innym pytanie, czy potrzebuję licencji dla mojego środowiska QA Jeśli używam go w produkcji jak również?

Dzięki

Drew

vBET
13-05-12, 12:18
Mieliśmy darmowa wersja podczas tłumaczenia w Google i Microsoft była wolna. Po ich ona wypłacona możemy zatrzymana, wspieranie darmowa wersja od usług płatnych potrzeby optymalizacji, jaką mamy w wersja płatna.

Prosimy pamiętać, że ten vBET wymaga serwera dostępu do tłumaczeń zewnętrznych dostawców (Microsoft lub Google lub Apertium). Wszystkich tłumaczeń, są wykonywane przez HTTP, więc konfiguracji zabezpieczeń musi po prostu umożliwić wychodzących żądań HTTP:)

vBET licencji jest na instalacji. Jeśli musisz zainstalować go na różnych forach będą potrzebne różne licencje. Jednej na każde forum, którego używasz. Jeśli badania środowiska, która nie jest dostępna na zewnątrz po powiadomieniu nas można zainstalować vBET na środowiska testowego. Oczywiście musisz najpierw zainstalować licencji.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations