PDA

View Full Version: vBET 4.1.0 Објавен - БЕТА

vBET
03-03-10, 04:43
Друг голем чекор во повеќејазична поддршка на заедницата - vBET4.1.0:)

Најдоброто нешто - ја поддржува vBulletin издавачката Suite. Ко сега може да има повеќејазична поддршка во СМС и блогови:) деталите подолу:
- Повеќејазична поддршка за блогови (блогови записи и коментари) е
- Повеќејазичен поддршка за CMS коментари
- Преведува Блогови адреси
- Преведува адреси за CMS статии и сист делови

Уживајте: D: D

КС.
Ве молиме имајте во предвид дека vBET 4.x не го поддржува уште имала, но тоа наскоро ќе. Тоа е она што се случува во следното издание. Значи наскоро ќе можат да ги користат vBET 4.x со имала - Те молам не го пробаат сега;)

Kolbi
03-03-10, 06:58
Ница ажурирање:) Иако се уште треба да чекаме за поддршка имала:)

bhanuprasad1981
12-03-10, 20:20
сите ажурирања за vbet работат со имала, бидејќи ден хендикепираните vbet поради имала, ми сообраќај е речиси половина: (

vBET
13-03-10, 00:57
Во овој момент имаме vBET работат со имала и преведување линкови за: теми, блогови, СМС статии, CMS делови, CMS категории.

Денес ние ќе го тестираат со архива страници, RSS и блог RSS. Ако сè ќе биде добро ние сме подготвени да се ослободи. Па таму е промена која ќе биде оваа недела:) Тоа не е ветувањето ... Добро ние ќе се потрудиме;)

Знам дека има речиси половина сообраќај не е добра работа, но од друга страна може да се почувствува во моментов како добра идеја е да се купи vBET;) ред - само се шегуваше. Другиот начин ... : D: D

Ние ќе се потрудиме:)

vBET
13-03-10, 04:30
ОК - Архива и RSS се работи добро со имала:) Сега кодот чистење, проверка не нешто лево мене за ова издание, а ние сме подготвени:)

Можам да кажам дека има 95% шанса дека новите vBET порака (поддршка имала) ќе биде во оваа недела:)

bhanuprasad1981
13-03-10, 07:07
се надевам да се види дека наскоро: (

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1