PDA

Teljes verzió megtekintése: vBET 4.1.0 Megjelent - BETA

vBET
03-03-10, 04:43
Újabb nagy lépés a többnyelvű közösség támogatását - vBET4.1.0:)

A legjobb dolog - támogatja vBulletin Publishing suite. Co akkor most többnyelvű támogatás CMS és blogok:) Részletek az alábbi:
- Többnyelvű támogatás blogok (blog bejegyzések és hozzászólások)
- Többnyelvű támogatás CMS hozzászólások
- Fordítja Blogok URL
- Fordítja URL CMS cikkek és CMS szakaszok

Enjoy: D

PS.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy vBET 4.x nem támogatja még vBSEO, de hamarosan. Ez az, amit mi lesz a következő kiadásban. Így hamarosan képes lesz használni vBET 4.x vBSEO - kérjük, ne próbálja ki most;)

Kolbi
03-03-10, 06:58
Szép frissítés:) Bár én még meg kell várni a vBSEO Support:)

bhanuprasad1981
12-03-10, 20:20
a frissítéseket a vBET dolgozó vbseo, hiszen a nap i fogyatékkal vBET miatt vbseo, én a forgalom közel felét: (

vBET
13-03-10, 00:57
Ebben a pillanatban már vBET dolgozunk vBSEO és fordítás linkek: szálak, blogok, cikkek CMS, CMS szakaszok, CMS kategóriában.

Ma teszteljük azt archív oldal, RSS és blog RSS. Ha minden rendben lesz készen állunk, hogy kiadja. Tehát van egy változás, hogy nem lesz ezen a héten:) Ez nem ígéret ... OK mi mindent megteszünk;)

Tudom, hogy miután közel fele a forgalom nem jó dolog, de a másik oldalról is érzi most, hogy jó ötlet volt, hogy vásárolni vBET;) OK - csak vicc. Más módon ... : D

Mi mindent megteszünk:)

vBET
13-03-10, 04:30
OK - archívum és RSS dolgozik jól együtt vBSEO:) Most kód tisztítás, ellenőrzés csinál valamit bal TODO ebben a kiadásban, és készek vagyunk:)

Azt mondhatom, hogy van 95% az esélye, hogy az új vBET kiadás (támogató vBSEO) lesz ezen a héten:)

bhanuprasad1981
13-03-10, 07:07
Remélem, látni, hogy hamarosan: (

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vBET Translator 4.10.1