مهم: این صفحه با استفاده از کوکی ها (cookies). با استفاده از این وب سایت بدون خاموش کردن کوکی ها در مرورگر، بدان معنی است که شما برای استفاده از آن به توافق برسند.
خرید! امکانات دریافت فایل

درآمد با ما!

اگر شما می خواهم برای شروع و کسب درآمد برای پرداخت هزینه ها با علم و تکنولوژی سیاسی تاریخ به برنامه های وابسته.
صفحه 1 از 2 12 آخرLast
نمایش نتایج: از شماره 1 به 10 از 17

موضوع : مشکلات را در 4.2.3؟

Red face مشکلات را در 4.2.3؟

من فعال تصدی من به روز رسانی به آخرین نسخه 4.2.3 در VB 4.0.6 با بایگانی 3.5.1pl1 انجام داد ، موضوع با آگهی بالا و پایین صفحه که در آن خود را نشان دادن هدر من از آگهی instaed همچنین برخی از واژه های عجیب و غریب مثل این : --

Code:
    //0){location.replace('http://www.pdaapps.org/showthread.php?p='+cpostno);};} } if(typeof window.orig_onload == "function") window.orig_onload(); } //]]>
    این خطا رخ می دهد تنها در صفحات ترجمه شده است ، بنابراین من به طور موقت غیر فعال آگهی بالا و پایین صفحه ، لطفا به من کمک کن

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

آیا می توانید لطفا خروجی بیشتر..

این امر می تواند ساده ترین اگر شما فقط PM من acces جزئیات بیشتر به مدیریت CP شما و FTP + توضیح تکثیر موضوع (چگونه به نوبه خود بر روی تبلیغ بالا و پایین صفحه) ، اما شاید من قادر خواهد بود بدون دسترسی به کمک به زمانی که من به اطلاعات بیشتر داشته باشند.

همچنین -- چه چیزی برای اضافه کردن کد تبلیغ بالا و پایین صفحه است؟ چرا که اگر آن افزونه های دیگر ، پس ما را در اینجا برخی از مسئله ادغام نه اشکال.

OK روشن شدن بیشتر به من

من استفاده از VB 4.0.6 آخرین نسخه ، در vb4 است مدیر تبلیغات داخلی است که برای قرار دادن تبلیغات بر روی سایت خودم تهیه کنم شکایت وجود دارد ، مشکل ناشی در تبلیغ های بالا و پایین صفحه است که توسط منطقه هدر جایگزین اتفاق می افتد و فقط در صفحات ترجمه شده ، اگر شما می خواهید من می تواند به شما اطلاعات مربوط به مدیر بدهد

فقط برای اطلاعات من اضافه کردن تصاویر منطقه بالا و پایین صفحه من : --

غیر ترجمه صفحه : --

بیان PIX | به اشتراک گذاری تصویر و بیان داغ میزبانی سهم شما PIX غیر translated.GIF

ترجمه صفحه --

بیان PIX بیان داغ | به اشتراک گذاری تصویر و میزبانی سهم شما PIX ترجمه page.GIF

لطفا این خطا را نشان ندادند در 4.2.2 با همان مدها

ترجمه صفحه

میشل Podbielski (فعال تصدی کارکنان)

OK -- برای جزئیات بیشتر. ما به بررسی آنچه در مورد بالا و پایین صفحه در کد تغییر است ، و همچنین سعی کنید این مسئله برای تولید مثل. تشکر -- می تواند شما را فرستاده خروجی HTML خام -- حداقل این بخش است که آنطور که باید باشد نیست. همچنین -- من فکر می کنم که برای کمیل از آن می تواند بسیار مفید است اگر او فقط می تواند دسترسی به سرور که در آن این مسئله در حال حاضر وجود دارد -- اما او شما را در مورد این خود با ما تماس بگیرید

انجمن گفتگوی پرشین تصدی مترجم (فعال تصدی) ستاد

میهمان گرامی ،

در حال حاضر ، من سعی خواهد کرد که به تکثیر و حل این مشکل.. برای توضیحات.

هر به روز رسانی؟

من یک تصویر را به جای بالا و پایین صفحه برای آگهی افزود : اما این است که هنوز تصویر تنها ، بدون هیچ کد خاصی مانند Adsence و غیره
    من یک سوال : شما را به این بالا و پایین صفحه کد هر گونه خاص و یا تصویر تنها با لینک اضافه کنید؟
    آیا می توانم به شما رب مثال این کد آگهی؟ من آن را تست کنید.

اگر نه ، می تواند شما را به من PM یا دسترسی به FTP شما و admincp فعال تصدی ، چون من نمی تونم تکثیر این موضوع در فروم تست ما است. این کمک خواهد کرد.
    آخرین ویرایش توسط kamilkurczak. 23-08-10 در 14:20.

هر گونه خبر؟ لطفا خواندن پست قبلی من. با تشکر.

ارسال شده بعد از ظهر به vbet برخی از 12 ساعت پیش با تشکر

بله ، من می دانم که. این را ثابت خواهد شد.

صفحه 1 از 2 12 آخرLast

برچسب برای این موضوع

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما ممکن است ارسال موضوعات جدید
  • شما ممکن است پاسخ پست
  • شما ممکن است فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما ممکن است ارسالهای خودتان را ویرایش کنید
  •