Svarīgs: Šī lapa izmanto cookies (cookies). Izmantojot šo mājas lapu, neizslēdzot sīkdatnes pārlūku, nozīmē, ka jūs piekrītat, izmantojot to.
Pirkt Tagad! Features Lejupielādes

Nopelni kopā ar mums!

Ja jūs vēlaties sākt pelnīt naudu ar vBET pievienoties, lai Filiāļu programmu.
Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12
Rezultāti 11 līdz 20 gada 20

Thread: Pēc jaunināšanas rankbadges izpaužas atņemt.

Michał Podbielski (vBET Staff) vBET's Avatar
    Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Visa kodu par Lietotāju saraksts Lietotāju Grupas jums ir failā / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Ir tikai viena funkcija, ko izmanto kā reakcija uz vBulletin loģiku (uz āķa: userdata_presave) Un funkcijas nosaukums ir vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 sērkociņi).

Citas 2 funkcijas failu, kas veic izmaiņas tiek izmantotas, lai likvidētu vBET Lietotāju laikā vBET un-instalācija un nekur citur.

Tātad, ja tas ir nepareizi, jo vBET, tad tas var būt tikai tāpēc, ka funkcija vbet_changeDefaultLanguageGroup. Nekas cits nav veicot jebkādas izmaiņas attiecībā uz Grupas.

Tātad, ja jūs vēlaties to atspējot, tad vienkāršākais veids ir vienkārši atslēgt "Set gadījumā Default Language Group" spraudni. Bet tas izslēgtu automātisko rokturis vBET Lietotāju grupas. Tātad, ja jūs vēlaties tās arī noņemt tikai noņemt to, ko Admin CP.

Mēs iesakām vienkārši atslēgt spraudnis pirmās. Ja jūs atrast jūsu problēmu pazūd, tad mēs varam pārbaudīt to vēlreiz (mēs pārbaudījām to jau divas reizes), tomēr mēs esam viens un tas pats - mēs nezinām, kā atkārtot šo jautājumu.

Arī jūs varat pārbaudīt citas plugins āķis userdata_presave un mainīt izpildi, lai būtu izpildīts pirms/pēc vBET spraudnis.
    Pēdējo reizi vBET; 06-06-11 pie 20:41.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Pēc atspējošanas ka spraudnis, un darbojas bez to apmēram 48 stundas, tagad, man nav bijis šis jautājums vēlreiz. Tāpēc es domāju, ka būtu droši pieņemt, ka tas ir tāpēc vBET pievienots un papildu UserGroup, un, ja jums ir maz jau, kāda iemesla dēļ pārējie kļūst pieņemts prom ar dažiem cron darbojas. lol, ka izklausās mazliet neskaidrs es zinu, bet bez spraudnis tas viss ir labi atkal.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

OK tā - mēs pārbaudīsim to vēlreiz. Tas bija vienīgais izmaiņu veicāt - atspējošanas spraudnis? Vai vBET Lietotāju saraksts joprojām par savu forumu vai noņēmāt šo? Kāda ir precīza versija jūsu vBulettin (mēs vēlamies apskatīt slēgt ne tikai mūsu kods, bet arī āķis vidē)?

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Jā, tas ir tikai mainīt es. Un es paņēmu ērces, kas no uz vBET Lietotāju grupas. Bet tie vēl joprojām tur though. Vai ir viegls veids, kā noņemt šo? Jo tas aizņem daudz vietas.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Quote Sākotnēji Ievietoja Taurus View Post
    Un es paņēmu ērces, kas no uz vBET Lietotāju grupas.
    Ko tas nozīmē tieši? Jūs ko?

Par novēršot vBET grupām - jūs varat darīt to ar Admin CP, jo vBulletin iespējas, vai, izpildot funkciju vbet_removeDefaultLanguageGroups no / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Lūdzu, ņemiet vērā, ka noņemtu tās mums būs ne ale apskatīt tuvāk jautājumu, jo tas notiek tikai uz savu forumu.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Ko tas nozīmē tieši? Jūs ko?
    Es deselected Lietotāju grupas no vBET. Tāpat, ja jūs izvēlaties lietotāja ĀKK tā būs ērču / zīmes teiksim "Spānijas" kā papildu UserGroup. To es deselected.

Pievienošanās datums
    Oktobris 2009
    Atbildes
    3,037

Kā es wrote tev PM, mēs joprojām nezinām, kāda ir jautājuma dēļ uz savu forumu. Still I veica dažas izmaiņas vBET kodu šajā jomā. Tieši tagad vBET tiks galā Lietotāju grupas tikai tad, kad daži Lietotāju grupas mainījusies vai ja lietotājs noklusējuma valodas chanes. Tātad āķis ir pievienots nosacījums:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Man nav ideju, tas palīdzēs jūsu jautājumu, jo mēs nezinām, kas izraisa to. Anyway ir iespējams, ka tas palīdzēs. Kā es wrote tev PM, jūsu izmaiņas vēsturē bieži Lietotāju grupas no pirms kolonna bija notīrīta - varbūt tāpēc, ka tie, kuros netiek ielādēti no datubāzes vispār. Ar šo nosacījumu, ka šādos gadījumos vBET būs nedarīt neko, jo kabīnē gadījumos, kad lietotājs maina datus User CP vai admin by Admin CP, tad Lietotāju grupas tiek iekrautas.

Tas tiks iekļauts nākamajā release, tāpēc, lūdzu, pārbaudiet to. Ja tas nedarbojas, tad jums būs atslēgt āķi atkal, un mēs, kas izmeklēšanā vēlreiz.

Lūdzu, apstipriniet, pēc update tas palīdz.

Edited - tas ir apstiprināts. Lai ātri noteikt, lūdzu:
    1. Iet uz Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin vadītājs
    2. Atrast nosaukts āķis Uzstādīt atbilstošu Default Language Group uz āķa userdata_presave un noklikšķiniet uz Rediģēt par to
    3. Pievienot sākumā kodu:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Punkta beigās pievieno kodu:
    PHP Code:

5. Saglabājiet to
    Pēdējo reizi vBET; 01-07-11 pie 01:27.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

OK, es modernizētas tagad, un pārbaudīs, vai man joprojām ir šī problēma. Es let you know. Paldies.

Vecākais loceklis
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    257

Pēc darba ar update vairāk kā 2 dienas tagad, un bez atspējošanas ka spraudnis vai kaut kas cits, man nav bijis šis jautājums vēlreiz. Tāpēc es domāju, ka tas ir droši teikt, ka jūsu noteikt bija triks. Paldies vēlreiz Michal. Reālu lielo paldies! Es zinu, ka šis jautājums piedalījās tikai par manu forumu, un es patiesi novērtēju papildu mile, jūs devās, lai palīdzētu man par šo!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) personāla
    Pievienošanās datums
    Maijs 2010
    Atbildes
    1,000

paldies par šo apstiprinājumu

Lappuse 2 gada 2 FirstPirmkārt 12

Tags par šo Thread

Posting atļaujas

• Jūs nedrīkst Publicēt jaunu pavedieni
  • Jūs nedrīkst post atbildes
  • Jūs nedrīkst pasta pielikumi