Důležitý: Tato stránka používá cookies, (cookies). Používání této webové stránky bez nutnosti vypnout soubory cookie v prohlížeči, znamená to, že souhlasíte s tím, pro jeho použití.
Kup teď! Funkce Soubory ke stažení

Vydělávejte s námi!

Pokud chcete začít vydělávat peníze s BB spojení Partnerský Program.
Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12
Výsledky 11 na 20 z 20

Závit: Po upgradu rankbadges dostane odebrány.

Michał Podbielski (vBET zaměstnanců) vBET's Avatar
    Datum registrace
    10. 2009

Celý kód na uživatelské skupiny máte v souboru / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Existuje pouze jedna funkce, která se používá jako reakce na logiku vBulletin (pro háček: userdata_presave) A název funkce je vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 zápasů).

Další 2 funkce v souboru, který dělá změny, slouží k odstranění vBET uživatelské skupiny při vBET odinstalace a nikde jinde.

Takže pokud je to špatně, protože vBET, pak to může být jen proto, že funkce vbet_changeDefaultLanguageGroup. Nic jiného se dělat jakékoliv změny na skupiny.

Takže pokud chcete zakázat, pak nejjednodušší způsob je prostě vypnout "Set vhodnou výchozí jazyk skupiny" plugin. Ale bude to zakázat automatické rukojeť pro vBET skupiny. Takže pokud chcete i ty, odstranit jen odstranit Admin CP.

Doporučujeme pouze zakázat plugin první. Pokud zjistíte, že problém zmizí, pak můžeme zkontrolovat znovu (Zkontrolovali jsme to už dvakrát), ještě jsme to samé - nevíme, jak se problém reprodukovat.

Také si můžete prohlédnout další zásuvné moduly pro hák userdata_presave a změna provedení příkazu před/po bb plugin.
    Naposledy upravil vBET; 06-06-11 na 20:41.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Po vypnutí to plugin, a běží bez ní asi 48 hodin teď jsem neměl tento problém znovu. Takže si myslím, že by bylo bezpečné předpokládat, že je to proto, vBET přidána a další uživatelské skupiny, a pokud máte pár už z nějakého důvodu jiní dostane odebrány některé cron běží. lol, že to zní trochu vágní já vím, ale bez plugin je to všechno dobré znovu.

Datum registrace
    10. 2009

OK, takže - budeme to znovu zkontrolovat. To byla jediná změna, kterou se - vypnutí plugin? Má vBET Uživatelské skupiny jsou stále na fórum, můžete odstranit ty? Jaká je přesně verze vašeho vBulettin (chceme hledat blízko nejen v našem kódu, ale také v Hook prostředí)?

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Ano, to je jediná změna, kterou jsem dělal. A já jsem se klíšťata z uživatelské skupiny pro vBET. Ale jsou tam stále ačkoli. Existuje jednoduchý způsob, jak odstranit ty? Protože to zabírá hodně místa.

Datum registrace
    10. 2009

Quote Původně odeslal Taurus View Post
    A já jsem se klíšťata z uživatelské skupiny pro vBET.
    Co to přesně znamená? Cože?

O odstranění vBET skupiny - můžete to udělat tím, že Admin CP v vBulletin možnosti, nebo spuštěním funkce vbet_removeDefaultLanguageGroups z / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Vezměte prosím na vědomí, že pokud odstraníte ty, které nebudou pivo podívat se blíže na tuto otázku, protože se tak děje pouze na fóru.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Co to přesně znamená? Cože?
    I vypnutá uživatelské skupiny od vBET. Stejně jako při výběru uživatele v zemích AKT, že budou mít tick / ochranné známky Řekněme, že "španělský" jako další uživatelské skupiny. To jsem se vypnout.

Datum registrace
    10. 2009

Jak jsem psal, v PM my stále nevíme, co je příčinou tohoto problému na forum. Přesto jsem udělal některé změny v vBET kodexu v této oblasti. Právě teď vBET bude zpracovávat uživatelské skupiny pouze tehdy, když některé skupiny změnit nebo když uživatel chanes výchozí jazyk. Takže háček je přidána podmínka:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Nemám ponětí, bude to pomůže váš problém, protože nevíme, co ji způsobuje. Každopádně je možné, že to pomůže. Jak jsem Ti psal v PM, v historii často mění uživatelské skupiny z doby před rokem kolony byl zbaven - snad proto, že ty, u kterých není načítán z databáze vůbec. S touto podmínkou v těchto případech vBET bude dělat nic, protože v budce případech, kdy uživatel změní data uživatelů CP nebo admin Admin CP, pak Uživatelské skupiny jsou načteny.

To bude zahrnuta v příští verzi, proto prosím zkontrolovat. Pokud to nebude fungovat, pak se vypne háček znovu a budeme se vyšetřování znovu.

Potvrďte prosím, po aktualizaci to pomůže.

Editovat - je to potvrzeno. Pro rychlou opravu, prosím:
    1. Jdi na Admin CP -> Plugins a výrobky -> Plugin Manager
    2. Hledat hák pojmenovaný Nastavit vhodnou výchozí jazyk skupiny na hák userdata_presave a klepněte na tlačítko Upravit IT
    3. Přidejte na začátek kódu:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Přidejte na konec kódu:
    PHP Code:

5. Uložte jej
    Naposledy upravil vBET; 01-07-11 na 01:27.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

OK, teď jsem upgradoval, a ověří, zda mám ještě k tomuto problému. Dám vám vědět. Díky.

Senior Member
    Datum registrace
    05. 2010

Po spuštění se aktualizace pro více než 2 dny, a to bez zakázání plugin nebo něco jiného, neměl jsem tento problém znovu. Takže si myslím, že je bezpečné říkat, že oprava se trik. Ještě jednou díky Michal. Opravdu velký dík! Vím, že tento problém byl jediný dar na můj blog, a já jsem upřímně vážíme kousek dál, jste šel na pomoc mi to!

vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zaměstnanci
    Datum registrace
    05. 2010

Díky za potvrzení

Stránka 2 z 2 FirstPrvní 12

Klíčová slova pro tuto téma

Přispívání

• Vy není zakládat nová témata
  • Vy není vkládat nové příspěvky
  • Vy není přikládat
  • Vy není upravovat své příspěvky
  •