pepito69
04-07-10, 13:08
Hi,
Es tikko nopirka savu mod, un tas strādā labi, par forumu, bet es sekojiet instrukcijām, kas ļauj tulkojumus citu mods, bet man ir darot someting nepareizi.
forums mapē:
: / / Mans domēns / forums
Mod mapes (šeit ir problēma):
: / / Mans domēns / opiniones
Tā, piemēram, photopost, sauc reviewpost.
I did this:
# In vBET paketes / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php pārmaiņas "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH", lai jūsu pilnu forumu direktorija ceļš.
Nelietot "/" beigās. Ja jūs nezināt, kas ir jūsu ceļš, lūdzu, skatiet lai saņemtu norādījumus.
# Copy vbenterprisetranslator_front_controller.php failu direktoriju izmanto mod in URL
Tad i pazust. Šis ir mans htaccess in / opiniones:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Novirzīts =
RewriteCond% {QUERY_STRING} language =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php novirzīts = $ 1? & Vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
RewriteRule ^(.*)$ $ 1 vbet_outside = true [L, QSA]?
Ko es daru nepareizi?
Paldies
Ah, man ir arī noteikts AdminCP mapes / opiniones / un / fotos /, jo saglabāt abonentu sarakstus un izsekošanu URL un URL izsekošana ārpus foruma katalogs
Es tikko nopirka savu mod, un tas strādā labi, par forumu, bet es sekojiet instrukcijām, kas ļauj tulkojumus citu mods, bet man ir darot someting nepareizi.
forums mapē:
: / / Mans domēns / forums
Mod mapes (šeit ir problēma):
: / / Mans domēns / opiniones
Tā, piemēram, photopost, sauc reviewpost.
I did this:
# In vBET paketes / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php pārmaiņas "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH", lai jūsu pilnu forumu direktorija ceļš.
Nelietot "/" beigās. Ja jūs nezināt, kas ir jūsu ceļš, lūdzu, skatiet lai saņemtu norādījumus.
# Copy vbenterprisetranslator_front_controller.php failu direktoriju izmanto mod in URL
Tad i pazust. Šis ir mans htaccess in / opiniones:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Novirzīts =
RewriteCond% {QUERY_STRING} language =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php novirzīts = $ 1? & Vbet_outside = true [L, QSA]
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
RewriteRule ^(.*)$ $ 1 vbet_outside = true [L, QSA]?
Ko es daru nepareizi?
Paldies
Ah, man ir arī noteikts AdminCP mapes / opiniones / un / fotos /, jo saglabāt abonentu sarakstus un izsekošanu URL un URL izsekošana ārpus foruma katalogs