PDA

View Full Version: Atrisinātas Problēma integrācija reviewpost / photopost

pepito69
04-07-10, 13:08
Hi,
Es tikko nopirka savu mod, un tas strādā labi, par forumu, bet es sekojiet instrukcijām, kas ļauj tulkojumus citu mods, bet man ir darot someting nepareizi.
forums mapē:
: / / Mans domēns / forums

Mod mapes (šeit ir problēma):
: / / Mans domēns / opiniones
Tā, piemēram, photopost, sauc reviewpost.

I did this:
# In vBET paketes / do-not-upload/tools/vbenterprisetranslator_front_controller.php pārmaiņas "SET_HERE_FULL_FORUM_DIRECTORY_PATH", lai jūsu pilnu forumu direktorija ceļš.
Nelietot "/" beigās. Ja jūs nezināt, kas ir jūsu ceļš, lūdzu, skatiet lai saņemtu norādījumus.
# Copy vbenterprisetranslator_front_controller.php failu direktoriju izmanto mod in URL

Tad i pazust. Šis ir mans htaccess in / opiniones:
RewriteCond% {QUERY_STRING}! Novirzīts =
RewriteCond% {QUERY_STRING} language =
RewriteRule ^(.*)$ vbenterprisetranslator_front_controller.php novirzīts = $ 1? & Vbet_outside = true [L, QSA]

RewriteCond% {QUERY_STRING}! Vbet_outside = true
RewriteRule ^(.*)$ $ 1 vbet_outside = true [L, QSA]?

Ko es daru nepareizi?
Paldies
Ah, man ir arī noteikts AdminCP mapes / opiniones / un / fotos /, jo saglabāt abonentu sarakstus un izsekošanu URL un URL izsekošana ārpus foruma katalogs

kamilkurczak
05-07-10, 12:15
Šeit ir risinājums.

Lūdzu, atrast šo daļu šo ziņu:

How to integrate vBET exactly with this mod:

* PhotoPost - see instructions for case 4 and 5

vBET
06-07-10, 00:03
Tieši tā - phopopost neatbalsta global_complete āķa:) Lūdzu, dambrieži Kamil ir mājienu - jūs atradīsiet visus nepieciešamos pasākumus, kā integrēt. Pārbaudīts un strādā:)

pepito69
06-07-10, 00:56
Es centīšos to rīt, un jums pateiks, un pateicību.

tsak76
06-07-10, 22:26
Tieši tā - phopopost neatbalsta global_complete āķa:) Lūdzu, dambrieži Kamil ir mājienu - jūs atradīsiet visus nepieciešamos pasākumus, kā integrēt. Pārbaudīts un strādā:)

var u man pateikt tieši to, ko darīt, lai intergrate ar photopost pro, to mapē / photos / ko ievietot htaccess in / photos? btw i izmantot photopost pro

vBET
07-07-10, 13:19
Norādījumi ir ppropriate par photopost pro versiju.

Par precīzu saturu - viss ir aprakstīts dotajiem norādījumiem. Pastāstiet tieši kuras solis interation jūs nesaprotat, un mēs aprakstīt tā labāk par jums.

Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūs vēlaties, lai mēs to izdarītu jums uz servera, tad jūs varat izmantot intgration pakalpojumu $ 30 (). Tomēr mēs iesakām jums atmatā instrukcijas un ietaupīt savu naudu - mēs sniegsim Jums mūsu bezmaksas tiešsaistes atbalstu, apraksta katru soli, ko jūs nesaprotat. Šādā gadījumā tikai lūdzu pateikt, kas soli vajadzīga labāka aprakstā? Ja jūs jau to darīja, un tas doesn't darbu - lūdzu, sniedziet mums youe htaccess saturs pēc integrācijas, un mums būs jāpārbauda, vai tas ir OK..

tsak76
07-07-10, 14:20
tikai man, kas man ir nepieciešams īstenot photopost mapē htaccess

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vB Enterprise Translator 4.10.1