PDA

View Full Version: vBET 3.2.2 - ātra korekcija pack

vBET
11-12-09, 22:57
Hello.

Mēs atklājām, neliela, bet nozīmīga kļūda 3.2.2 vBET. Tas nav kaitēt jūsu funkcionalitāti jebkurā veidā, taču mēs iesakām lejupielādēt vēlreiz versiju 3.2.2, un no šo koriģēto paketi augšupielādēt uz jūsu serveri vēlreiz 2 failus no upload direktorija:
- / Includes / vbenterprisetranslator_functions.php
- / Includes / vbenterprisetranslator_functions_detection.php

Bug ir saistīta ar sūtīšanu galveni, kas ir nepieciešams Google TOS. Lūdzu, ātri noteikt, kā aprakstīts zemāk, ir pilnībā saderīgs ar Google TOS.

Ja jūs izmantojat zemāku versiju, tad pilns jāprecizē.

yahoooh
12-12-09, 07:43
Arābu Tzarbatjah pašā virzienā, kā angļu un franču valodās arābu valodā rakstiski sākumā tēmu no labās uz kreiso, nevis no kreisās uz labo

yahoooh
12-12-09, 07:47
Man joprojām ir bloķēta google
var u palīdzēt man pa e-pastu nosūtītu uz tiem
manu vietni: alwatanyh.com

vBET
12-12-09, 16:10
Arābu Tzarbatjah pašā virzienā, kā angļu un franču valodās arābu valodā rakstiski sākumā tēmu no labās uz kreiso, nevis no kreisās uz labo

Tas ir aprakstīts, kas ir noteikta ātra korekcija pack - citas lietas nāks 3.3.0

vBET
12-12-09, 16:11
Man joprojām ir bloķēta google
var u palīdzēt man pa e-pastu nosūtītu uz tiem
manu vietni: alwatanyh.com

Lūdzu pieturēties pie pavediens, kur ir pilns stāsts. Jautājiet par to tur, un mēs rakstām jums, satura vēstījums, ko jūs varat e-pastu Google:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.10.1